emnead Ipek_2017 sağlıcakla kavuşun inşallah cumartesi 36+6 olucaz doktorun kendisine bırakıcam bakalım ne derse artık
emnead Mgizem sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bende bir an önce almak istiyorum kucağıma doktoruma bırakıcam bende gününü muhtemelen 38+1 der bakalım
Feyzafeyza123 Tugce761 bende ayın 26sında 38artı 4 ün aramızda 1 gün var .benım doktorumda olmayacak o yüzden bayram öncesi almak ıstıyo ama ben 39 u doldurmak ıstıyorum bebek ıcın çok faydalı içerde durması eğer bayramda aksı bır durum olursada medıkal e gitmeyi düşünüyorum artık icapçı kımse gelır sezeryan yaptırırım ne yapayım yanı tatil gırıyo dıyede erkenden çocuğu aldırmak ıatemıyorum belkıde kalıcak rahat rahat 6 7 temmuza kadar
Adyokisimsiz emnead bence kalsın bayramdan sonra doğum yapnhem bayramı rahat rahat geçirirsin son kez güzelce gezersin bayramda lohusa olup yatakta olmak varken doğum öncesi hem güzel olur senin için iyice bi gezmiş olursun ben olsam bayramdan sonra yapardım
Secil2818 Vallahi yorumları okudum da çok garip :) benim doktorum herhangi bir sıkıntı görmediği takdirde ben sezeryan istesem de yapmaz. Her zaman normal doğumu destekleyen biri, üstelik tam olarak 39.haftadayım çatı muayenesi bile yapmadı :)