Onbeskasim Lisaanne sağlıcakla kucaginiza almanızı dilerim. Bizim şafağımz 70 Coksukur 30.haftamiza girdik bugün 🥰
Seastar88 Öncelıkle Rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin🤲🏻Bizim de son 88 yaklaşık olarak😊Dogumdan cok korkuyorum ama hayırlısı artık😊
Salcalimakarna Lisaanne uygulamaya göre son 8 ama sezaryen olacağım için son 4 inanamıyorum hala gerçek gibi gelmiyor😱😱 o kadar heyecanlıyım ve gerginim ki allah hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerimize🫶🏻🙏
Bebisinannesi29 Lisaanne sata göre son 1😂 doktorum en fazla 1 hafta daha bekleriz dedi ama gel gelelim ki oğluşumun gelmeye niyeti yok 🥲 umarım kendi sancımla kolay bir doğumum olur en kısa sürede artık çok zorlanıyorum🥲🥲❤️ 39+6 dan selamlar
Ikiz_annesii Lisaanne kacinci haftada doğum yapıyorsunuz acaba. Benim son 80 ama ikizler tabi 50 - 60 sayıyorum ben😂
anneoluyoruuumm16 Ikiz_annesii lütfen geçsin artık. Doktor en erken ne zaman dogurabilirsin derse hemen dogurucam. Mide bulantısı kusma çok zor geçiyor
Ikiz_annesii anneoluyoruuumm16 mide bulantisi gercekten berbat bisey. Cok sukur benim 3. Aydan sonra bidaha olmadı
Minimalannesiii Lisaanne Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel geçer 🤲🏻🥰 80 günümüz kaldı kızımla 🤰🐥 hem zaman geçmesin istiyorum hemde çabuk geçsin istiyorum duygular karışık 🤭
TomrisHanim Lisaanne Eylül’de olacak inşallah ☺️ ilk haftasında 93 günüm kaldı Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın 🥲