K-1997 Sedoliko bende senin gibi düşünüyorum bi süre kendim ilerlemeyi zaten yeterince korktum biraz akışına bırakıcam
Gamzealptkn Benmde bugn 14. Gn dün evde test yaptm negtf bugn kan versem mi bilmiyorm yükselir mi bu saatten snra onu da bilmym ama ağrm var adet olck gibiym
Sedoliko K-1997 iyiyim canım şükür , kistim gitti çok şükür ama eşim şehir dışında olduğu için değerlendiremedim bu ayda 🥲 resmen boşa geçen 2 ay. Sen nasılsın , umarım hayırlı güzel haberlerini alırız seninde 🙏🏼
Sunaya K-1997 ay benimde 6 gün oldu iğne yapalı kasık ağrılarım iğne vuruldugum günden beri var sizinde varmı agri6 beraber bekleyelim
K-1997 Sunaya benim hamileliğim tutmuştu ama maalesef düşük yaptım canım çok ta hatırlamıyorum belirtilerimi hayırlısı olsun
K-1997 Sunaya hiç sorun değil rabbim bidaha baba ve kimseye yaşatmasın sağlıksız gebelik canım ben 10. Günde hamile olduğumu öğrenmiştim
K-1997 tatlibebegim_ canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik gebelik testi yaptım bi bakarmısın  kürtaj olalı 35 gün oldu
tatlibebegim_ K-1997 sağol canım iyi diyelim iyi olsun bulantılarım var biraz rahatsız ediyor beni :( sanki çok çok silik gölge var mı sende gördün mü ve betaya baktırdın mı sıfırlanmış mı
K-1997 tatlibebegim_ betam ilk hafta sıfırlandı doktorum korunma dedi hatta evet çok silik bende görüyorum ama koyulaşmadan beta vermeyi düşünmüyorum hayal kırıklıgı olmasın
K-1997 tatlibebegim_ yapıcam yok yok tedavi görmedim beklemiyordum zaten öylesine yapmıştım test sabah yaptım çok silikti demin bidaha yaptım aynı silik çıktı işte sana attım varsa zaten bi iki güne koyulaşır
K-1997 tatlibebegim_ olumlu olumsuz sana mutlaka haber vericem canım dikkat et kendine inşallah dua et bana
K-1997 tatlibebegim_  inanamıyorum başka marka test alabilirsem yapıcam emin olmak için beklemedeyim
Sudenaz0105 Hatice333 erkenden gitmiş işte ne güzel bir kaç güne gönül rahatlığıla test yapa bilirsin pozitif olursa aklında şüphe kalmaz en azından ah çatlama iğnesinden mi acaba pozitif çıktı diye. 🌸