Tüm annelere merhabalar. Öncelikle her gece saat 00.00 girip bebeğimin bir gün daha büyüdüğüne tanıklık edip , heyecanlanmayı çok sevmiştim 🥰
Dün itibariyle evde çok hafif suyum gelmişti, zaten daha önceki muayenede doktorum suyun azalmış demişti. Hastahaneye geldiğimde su mu değil mi diye yaptıkları testle su olduğu anlaşıldı ve yatış verildi. Gece 01.00 gibi geldiğim gecenin sabahında suni sancıya da geçildi. Fakat saatler geçmesine rağmen ve nst ’de sancım 100 peri buluyorken bir türlü istenilen açıklık olmuyordu. Aralıklarla ölçüm yapılıyor, sancım sıklaşıyor far açılma 2,3 cm i geçmiyordu. Doktorum, bebeği riske atmayalım,bu sancıyla doğum çoktan başlamalıydı, bir problem var ki böyle deyince akşam 21.00 geciyorken sezeryana alındım. Doktorum " İyi ki bu kararı verdik, hem hiç su kalmamış, hem de ters yola girmiş dedi.
Çok kısa süre içinde sesini duyduğum o anda , aslan ben o moda giremem diyen ben, gözlerine bakınca,onu görünce,sesini duyunca, yılların yükü omzumdaymış da bir kuş konmuş göğsüme gibi ferahladım. Onu sevebilir miyim, bağ kurabilir miyim derken gecenin bu saatinde oglumu hayranlıkla zleyip sizlere yazıyorum. Darısı başınıza anneler. Çok çok güzel bir duyguymuş ❤️