Bugün pazardı malum eşimle çıktık yedik içtik yürüdük sahil boyu akşam 7 de eve geldik meyve yedik oturuyoruz hersey yolunda saat 19:30 da sancılar gelmeye başladı ama düzensizdi o yüzden ciddiye almadım sonra sıklaştı bekledim hiç kendimi sancım var diye yerlere atmadım bulaşığım vardı onu dizdim balkonumun yerini sildim sonra lavaboya gittim baktım nişanım gelmiş Kırmızı kan pıhtısıyla yine bekledim sancılar artık 4-5 dk da bir geliyordu eşime dedim hadi çantaları al hastaneye ama asla doğurcamı sanmıyorum
Hastaneye geldik 9 du saat Ebe muayene etti veeee 7 cm açıklığın var sen nerdeydin dedi
Ay o an heycandan ağladım dedim ki siz ciddimisiniz çünkü ilk gebeliğim ve suniden saatlerce sancı çekmekten çok ama çok korkuyordum allahım bir kez daha bu garip kulunun yüzünü güldürdü 🌸
Hemen 21:30 da yatışım yapıldı 22:30 da suyumu patlattı ebe ve o ara açıklığım 9cm di 23:00 ı geçerken açıklığım tam olmuştu aynen kaka yapcakmış gibi sancı geldikçe ıkındım
Kızlar kesinlikle asla vazgeçmeyin bayılıcam sandım yapamıycam sandım ama yine de tüm gücümle ıkındım 2 saat sancı çektim bu arada dibine kadar da cektim ama size klasikleşmiş bi cümle doğurduğunuz o an herşey resetleniyor ne sancı acısı ne bişey şuan dünyalar benim 5dış dikişim var içten de var dikişim ama kaç tane bilmiyorum bu arada dikişlerimi uyusturmadan attı her bi ilmeği hissettim 😆 ama anlık tabiki o da bitti geçti çok şükür rabbime
Rabbim isteyen heeeerkese böyle kolay su gibi doğum nasip etsin inşallah
Bu arada mememi tuttu ama sütüm henüz gelmedi mama takviyesi yapıyoruz şimdilik ama acıkmasına yakın önce mememi tutturuyorum çektikçe sütüm gelecek elbet vazgeçmek yok biz kadınlar çok güçlüyüzzzzzzz 🧿💜🌸