Zuleyhasc İyi akşamlar hanımlar , Antalya da vitale Hastanesi’ne gidenler, devam edenler önerebileceğiniz doktor var mı
Ask-bebegim Zuleyhasc Antalya’da başka onerebileceginiz bı doktor varmı acaba doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da
birannis_ Zuleyhasc bi arkadaşım Esra ünalı önerdi yeni gelmiş sanırım oraya çok memnun kalmış bende doktor arayasındayım o söylemişti kendim gitmedim ama baya memnun kalmış
Aysee1123 Zuleyhasc Medstar Topçular ve Yıldız şubedeki doktorlar bilindik ve iyi doktorlar 👍 Araştırabilirsiniz
Ozlem-kara07 Merhaba ben Vitale Ali Fuat beye gidiyorum ve memnunum birde Mehmet Tamer bey var onun içinde genelde olumlu yorumlar duyuyorum
Osmanalpinannesi Mehmet Taner bey bebeğe kist dedi ve hamileyken kist hapı kullandım bilmeden aynı durumu aynı doktorda yengem de yaşadı tavsiye etmem
Ozlem-kara07 Evet çıkmıyor arayarak randevu alabilirsiniz birde Ali Fuat beyin bekleme süresi çok uzun oluyor bilginiz olsun
Aysee1123 Ask-bebegim Medstar Topçular ve Yıldız şubesindeki doktorlar bilindik ve iyi doktorlar 👍 Araştırabilirsiniz