Anoniiim Gebelik şüphem var. Papatya çayı içmemin bi sakıncası olur mu bu süreçte ? (Kendimi biraz gergin hissediyorum da, rahatlamak amaçlı tüketiyorum)
Buhara Anoniiim kendinizi korkutmayın bir kupadan bişey olmaz ama içmeseniz daha iyi doktorlarımdan biri abartmadan içilebilecğeini söylemişti şimdi gebelik okuluna gidiyorum bitki çaylardından uzak durmak daha iyi onlarda öyle söylüyor bundan sonra dikkat edin 😊
Tuubaoz Anoniiim kiz sormussun yanit bekleyip icseydin 😀afiyet olsun bisey olmaz insaAllah daha yeni olusuyordur zaten varsa ki insaAllah vardır 🌸
Anoniiim Buhara çok teşekkür ederim ☺️ 🙏🏻bu arada gebelik okuluna nasıl kayıt yaptırdınız? Faydalı mı? Nelerden bahsediliyor
Buhara Anoniiim istanbuldaysanız direk katılım sağlayabilirsiniz bazı hastanelerde var diğer şehirleri bilmiyorum ben Hamidiye Etfal hastanesinde gidiyorum ve çok memnunum bir çok bilgi öğreniyorsunuz normal doğumu çok güzel destekleyip bilgi veriyorlar online katılım da çok fazla oluyor imstegramdan takip edip bilgi alabilirsiniz gebeegitimokulu