Tatlicilek Eda_Aylanc kaç haftalıksın, benim de hep önde gidiyor, erken doğum olacak diyolar, bakalım bekliyoruz
Nymphadora Eda_Aylanc şekerinize baktırdınız mı? Benim de 21. Haftada 2 hafta önde demişti doktor şeker yüklemesi istedi ve şekerim yüksek çıktı. Sonra diyetle şekeri düşürdük şuan 29. Haftadayım normal haftasına döndü kilosu
Minikannesi00 Eda_Aylanc 37 haftalıkken 40 gözüküyordum ,sanıldığı gibi erken doğum olmuyor . 38+5 te nst de hiç sancı çıkmadı . Sezaryenle 4 kilo doğmuştu bebeğim. Beklesekte gelmeye niyeti yoktu
beyzzsenturkk Eda_Aylanc benimki hep 2 hafta öndeydi 38+6da doğurdum hatta iri bebek dediler 4 kilo dediler 3.300 doğdu gözünüz korkmasın bişey olmaz şekeriniz yoksa ben açlık tokluk verdim sekerim yoktu genetik irilik dedi doktor
Eda_Aylanc Tatlicilek 35 hafta ama doktor 37 diyor mesela hayrilsi bakalım korkuyorum bı zorun olmasın da
Hilalilkan Valla şuan 40 haftalığım bebişim 41+6ya uyumlu gelmeye niyeti yok sezeryan olucam 😀😀son adet tarihine göre gidiyor doğum erken olmaz yani
Mrsfly Eda_Aylanc canım şeker testi normalse genetik olabiliyormuş bebek iri bebek olabilirmiş bu konuyu epey araştırmıştım. Erken doğum olcak anlamına gelmiyor iri bebek olduğu anlamına geliyormuş daha çok
Ada008 ay bizim tam tersi 1,2 hafta geriden geliyo ben de acaba gec mi dogar yoksa son adet tarihine gore mi dogar merak ediyorum🤔