Zeynepacar47 Happ merhaba bende ayın 1 de kan verdım negatıf cıktı ondan sonra adet gunum geçti bugun adet gunum geçeli 5 gun oldu dün test yaptm erken gebelık testı yaptım ıkı cızgı oldu yanı pozitif cıktı
Happ Zeynepacar47 benim kaç gündür yoktu bugün silik farkettim yani ben henüz öyle çifter çizgi henüz göremedim maalesef inşallah vardır 🥹
Ftrhn Happ benim de öyleydi ilk gebeliğim de böyle sızı gibş. Ben e3 bu ay umutluyım öyle sızı var kasıklaırmda ara ara şuan. Normalde adet ağrısı başkardu benim 1 hafta kala ama nasip bakalım
Happ Ftrhn ben hiç yaşamadığımdan kıyaslama yapamıyorum da isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah 🙏🏻
Zeynepacar47 Kızlar bende 11 gunlugum uygulamaya gore 3 gun once erken gebelık testi yaptım anında ıkı cızgı oldu ve kan testı verdık dun daha cıkmadı sonclar sizce sonç ne olacak
Happ Zeynepacar47 inşallah vardır erken gibi ama çift ise erken gebelik testindeyse vardır diye düşünüyorum sonucu bize de söyle mutlakaa 🥹🙏🏻
K-97 Happ ağlancak halimiz var ne rezillik çekiyoruz ya valla bende böyle göremedim canım pazaryesiye kadar adet olmazsam kan vericem ben
Happ K-97 galiba artık bende 4. gün gecikmemin bi olsa bu kadar testte çıkardı 4 gün gecikme ile diyorum bir de yumurta daha 1 haziran da çatladı belki 14 15 gün geçmeli diyorum ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemedim artık
K-97 Happ kanla beta 45 le öğrenen arkadaşım var öyüzdrn pazartesi kesin gidicem ben kan tahliline ovulasyonla mi denedin
Happ K-97 evet canım ama sanki bir 26 mayıs bir de 31 haziran da pik gördüm hepsinde de denedim inşallah nasip olur bizede artık 🙏🏻
K-97 Happ okadar çok dua ediyorum ki içten rabbim isteyen herkese nasip etsin 2 yolluk evliyim 4 aydır deniyorum ilk defa bu ay ovulasyon testiyle denedim doktora gittim 3 kere hiç bi sorun çıkmadı ama nasip olmadı da henüz