Happ K-97 bugünde yaptım aynı negatif çatlamanın üzerinden 12 gün bugün geçti henüz 15. gününe kadar umudum devam edecek sanırım regl de olmadım hala senin yumurtlama ne zamandı reglin gecikti mi
aysenuroztunc Happ ayyy bende dün yaptım negatif 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ bi yanım regl ol kurtul bu stresten diyor bi yanımda ya varsa diyor
K-97 Happ 1 Haziran da yumurtladım canım geç yumurtlama yaşadım pikosum 12 gün geçti acaba kana ne zaman düşer onu da bilmiyorum
K-97 Happ Evet 1 gün geçti gaz sancım var dünde bi ara başım döndü midem bulandı ama bunlar benim adet belirtilerim arasında
aysenuroztunc K-97 1 Haziran yumurtlama gördüm ovülasyonda adetin 21. Günü regl tarihim 11-13 arası hala olmadım ayın 9 unda test yaptım negatif 12 sinde yaptım gene negatif geldi beklemedeyim bakalım cumaya kadar beklerim olmazsam kan tahlili veririm artık
Happ aysenuroztunc benimde geçti hepsi de 15. gün diyorlar yumurtlama sonrası genelde ve regl 1 hafta gecikmeyle idrarda çıkabilir yazıyor nette bakalım inşallah hamişizdir 🙏🏻
Happ K-97 yumurtlama sonrası 12 ila 14 gün arası deniyor kan da idrarda gecikebiliyormuş duyumlarıma göre
aysenuroztunc K-97 ya çok araştırdım 10 günde idrara geçer yazıyor daha erken öğrenen bile olmuş 13 güm oldu benimde olsa çıkardı herhalde demekki yok diyorum artık 🥲
Happ Bazende diyorum varsa bu kadar teste çıkardı azıcık silik bi çizgi ama yok ne düşüneceğimi bilemiyorum artık
K-97 Happ bende bende kafayı yemek üzerim silik çizgi bile sevindirecek bazıları yumurtlamanın 10. Gününde pozitif görmüş hep okudukça morrlim bozuluyor
aysenuroztunc Annemommm ne kadar yanlış bi yorum buradaki insanlar her biri en az 1 yıldır uğraşıyor olması için rabbim size nasip etmiş sağlıkla da kucağınıza alın ama lütfen böyle yorum yapmayın ne kadar zorlu bir süreç olsa da buradaki herkes anne olmak istiyor