262223-- Taskaya96 evet canım oluyor son 2.3 gündür kramplarim da başladı zaten Allah yardımcımız olsun
Iscn 262223-- şuan daha iyi günlerimiz bilmiyorum ilk gebeliğiniz mi ama benim 2 sonlara doğru yerınden kalkamıyorsun😅
Youngmotherr 262223-- son 52 bugün 30+6yız suni sancıyla doğum yapılıcak paşa beyim o yüzden şimdi rahat rahat geziyor içeride bugün kontrol vardı 1550 kg olmuş paşam boyu 41 cm olmuş çok mutluyum güzel ilerliyor ödemlerim ve çatlaklarım ona feda olsun 😂🌸
262223-- Youngmotherr bende de ödem çatlak oluştu bel kısmımda sağlık olsun hayırlı evlat olsunlar sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🤲❤️
Bir_tirtilannesi Suheyla2 aynen öyle canım bende o moddayim ama gelen giden yok ufak bir ağrım olsa acaba doğum sancısımı diyorum ama sonra geçiyor 🥲
Suheyla2 Bir_tirtilannesi ben daha önceki iki çocuğumu 33 haftalıkken doğurdum bundada defalarca erken doğum riskiyle hastanede yattım bu bünye alışkın değilki bukadara😂
Havvaca 262223-- bir an önce gelsin sıcaklarda hiç çekilmiyor koca göbek 😂şaka bir yana vaktinde gelsin 💞
ikiprensannesi__ 262223-- uygulamaya göre son 90 tansiyon düşüklüğü bende yaşıyorum ya bir haftadır felan aniden düşüyor başım dönüyor kramp yeni yeni başladı gibi başka bir sıkıntım yok çok şükür ki 🙂
262223-- ikiprensannesi__ benimde tansiyonum 2.3 gündür düşmeye başladı kramlarda başladı artık 🥺 çatlak ve ödem şişlik cabasi
Havvaca 262223-- 3 yıldır hamile hissediyorum kendimi o çok zor 😂 göbüsde oynadığı zaman çok tatlı sonra işkence 😂 benim göbek biraz büyük inanmıyor kimse 32 haftalık olduğuna 😂
ikiprensannesi__ 262223-- ikinci gebeliğim benim ilkinde okadar çok okadar çok catladim ki bunda catlicak yeri kalmadı karnımın 🤣 eski yerleri bazen kızarıyor okadar az kaldı Allah’ın izniyle kavuşmaya sabretmek lazım bu günler de geçecek agrilarimizi unutucaz
Elif4153 262223-- hiç niyeti yok cnm 😀ilk kız olunca 4 erkekten sonra merakla bekliyorum gelsin istiyorum artık😀
dilarakerem01 262223-- son 93 ve ben de iki gündür bel ağrısı ve adet sancısına benzer sancı çekiyorum