tambirleydi Bebek tekmesi nasıl bişey ? Bu 14. Haftada falan hissedilir mi ? Bişiler hissediyorum ama bağırsak sorunumu benek hareketi mi anlamıyorum abhdjd ilk hamileliğim cünkü
CeydaST tambirleydi seyirir gibi hissedebilirsin şuan ben hissetmiştim daha önce hiç öyle hissiyat olmamıştı. Doktora söylediğimde hissedemezsin dedi ama ben hissettim ya
mrvsrcn tambirleydi muhtemelen bağırsak hareketleridir. İlk hareketi 18. Haftada hissettim net kanat çırpma hissi gibi seyrime kıpırdama su an 22.haftadayız kıpır kıpır küçük hanım hiç durmuyor tekmeliyor sürekli
Esrox 20 haftadan sonra hissedersin gittikcede belirginlesir karnin oynar suan belli belirsiz olmasi normal biraz daha bekle o duyguyu hissettirir zaten sana 😀
baybarsmom tambirleydi ben tam 19. Haftada hissettim ama tekme değil karnımda bişey kayıyor gibi hissettim bagırsak falan mı diye dusundum ama değil ilk kez öyle bişey hissettim çünkü vucudumda
_Kubraaa_ Bende o haftalarda çok beklemiştim. İnan tekmeler 23.haftadan sonra net oluyor. Önceleri sadece kelebek kanat çırpması gibiydi ☺️