deletedmom11 PoyEzMu arkadaşm sarı bez ört ışık tut diyetek bi tedawi eLde ediLmiyor yanLız we kendinizLe birLikle başkasınıda yanıLtıyorsunuz üsteLik günaha teşwik ediyorsunuz
PoyEzMu deletedmom11 of ne saçmalıyorsun sen ya benim ilk bebeğim sarı hastasiydi böyle geçirdim günahmis günahsa uygulamasın ben yaşadığım için söylüyorum gerisi ona kalmış. Saçmalığa bak günahmis çok biliyosun sen
deletedmom11 Adelimm oLsun dinde sen uyarda o yine istediğini yapsın diye hadis war ben uyarimde gerisi burda bez ört diyenlere kaLmş bacım 😘
deletedmom11 PoyEzMu eLinin aLtında internet war açda bi bak terbiyesizLeşme kesin öyLe geçmiştir bebeğinin sarıLığı kesin sen işliyosan başkalarınıda böyle batıl inançlarla dinden uzaklaştırma kendi bildiğin sana kaLsın doğru oLan neyse onunyapması Lazım
PoyEzMu deletedmom11 ya sen iyimisin ben illa yapsın mi dedim fikrimi söyledim. Saçma sapan konuşmayın daha fazla banada cevap verme
YusufKereminAnnesi Canan96 sodanın asitini geçmesinin bekleyip bir çay kaşığı verin demişlerdi vermiştim ama o mu geçirdi sürekli emzirmek mibilmiyorum canım
ybulut Canan96 kirki cikana kadar aydinlik ışık altinda tutmaya calis. Yuzunu ortmeden isik altinda uyut canim ve bol bol emzir
Bizartik5kisiyiz Bol emzirmek gerekir,süt yoksa mama takviyesi yapılmalı. Benim ikiz çocuklarım da olmamıştı. Sutum azdı mama vermiştim. Bebek sık idrar ve kaka yaparak sarılıktan kurtulur mutlaka besleyin bebeğinizi. Geçmiş olsun.
lkayRazgatLolu Sarı bez i bilmem ama ışık koy bnce beşiğinin başına. Hastanelerdede küvezlere ışık koyuyolar baş uçlarına
1PrensAnnesi Canan96 kesinlikle emzir hep hep hep uyuyorsa bile uyandır gerekirse yarım saate bir filan sarılığın en etkili çözümü o 👍🏻 Geçmiş olsun cnm