000 Bu detaylı ultrasonu doktor sevk verip direk gidebiliyormuyuz perinotoloji doktoruna yoksa birgunmu veriyor o gunmu gidiyoruz bilen varmı
xbebegimx 000 bana doktor 2-3 hafta onceden arayip randevu almami soyledi onlar da 22. Haftaya randevu verdi
Filedna 000 eğeer devlette yaptıracak isen önceden doktoruna söyle doktor sistemden perinotolojiden randevu açıyor ama asla ben alamadım, hep doluydu yine özelde yaptırdım..
aysesu 000 önce kadın doğum doktorunuzun perinatoloji için randevu izni açması gerekiyor..ondan sonra arayarak veya MHRS den randevu almanız gerekiyor. Devlette randevular dolu oluyor genelde erkenden bakmak gerek. Eğer imkanınız varsa özele gitmenizi tavsiye ederim genelde devlette memnuniyet oranı düşük. Benim durumum yoktu devlette gittim iki kez ama o kadar zorlandım ve memnun kalmadım ki bulup buluşturdum özele gittim. Böyle bir durum olursa diye erkenden devleti deneyin ki memnun kalmazsanız başka yere gitmeye vakit kalsın
000 xbebegimx benimde aramamı söyledi ama tam 20.hafta olduğumda öncesinde söyleseydi iyi olurdu benim doktorum ilgisiz gibi bazı doktorlar direk sevk veriyormuş hiç ugrasmiyormuşsun arayıncada randevu bulamadım doluymuş zaten o bölüm napicam bilmiyorum başka doktora randevu alıp sevk isticem bakalım
000 Tufan_aras bulamıyorum perinotoloji bölümüne randevu doluymuş temmuza kadar ama benim bayrama kadar gitmem lazım bayram sonrası kendi doktoruma gidicem
_Kubraaa_ Detaylı ultrason doktorun istediğinde, istediğin hastaneye gidip yaptırabilirsin. Randevu alınıp gidiliyor. Daha sonra evraklarla kendi doktoruna randevu gününde gidip gösteriyorsun
000 Filedna özelde ne kadar bir ücret alıyorlar peki benim ozellerde dolu randevu alamiyorum bayram sonrasına var randevular ama benim yaptırmam lazım bayram sonrasına kadar
BusraBercin Saat 10da açılıyor randevular ve 5 dk demeden doluyor.ben zor aldım randevuyu.telefona alarm kurmak en iyisi
aysesu 000 erdem hastanesi Ebru Davutoğlu’na gittim ben 1500₺ civarıydı şimdi yalan olmasın tam fiyat aklımdan çıktı ama arayınca fiyat veriyorlar telefonda. Doktor cumartesi günleri de çalıştığı için acil falan derseniz haftanız geçiyorsa erken randevu verebilir
Dgdmoztrk 000 eğer özeldeysen bir şekilde ayarlıyorlar devlette sorun var 5 aylık çocuga dogduktan sonra bile açıyorlar randevuyu maddi imkanın varsa özelde çektirebilirsin ankarafa isen vm medical park hastahanesi 950 tl bu hafta çektirdim…
Seribanakkurt Doktorum bana 24 haftaliga kadar girmen gerekiyor demişti bende randevu bulamadım ücretli cektirmistim 440 Tlydi bu arada Konya’da yaptırdım