Ayse-0234 Hanımlar 14+1 im 1 haftadır diş ağrısıyla uğraşıyorum klinikteki doktor çekim yapilmasi gerekiyor dedi kadin doğumdan izin alınması gerek dedi kağıdı kadın doğuma verdim onayladı sizce çekimi yaptırayım mi tedirginim çocuğa bisey olur mu
Nurrdmr15 Ayse-0234 ikiz gebeyim bende çok çektim dişten 12. Haftadan snra bende doktorumdan onay alıp çektirdim dünyam aydınlandı gibi hissettim diş ağrısı çok zor çekimden 2 hafta sonrada diş taşı temizliği yaptırdım sıkıntı olsa kadın doğum doktoru onay vermezki çok şükür şuan sağlıklı ilerliyor gebeliğim 25 haftalık olacağız
Nurrdmr15 Ayse-0234 evet yapıldı lokal anestezi olduğu için doktorum sorun olmaz sadece o bölge uyuşuyor dedi
Lavinya1811 Bende 3 dişimi çektirdim geçen hafta şuan 19 haftalığız, diş ağrısı kadar kötü bir şey yok sizi çok iyi anlıyorum :( eğer onay verirse doktorunuz kesinlikle çektirin ben 2 hafta ağladım resmen
Ayse-0234 Lavinya1811 inanın valla 2 haftadır neler çekiyorum çarşamba randevu verildi diş çekimi yapılacak inşallah kurtulacağım ağrıdan ilkin doktor kanal yapalım dedi doğumdan sonra gelirsin çekimi yapalım dedi bende şimdiden çekim dedim doktor musade etti zaten
Lavinya1811 Ayse-0234 anladım canım çok geçmiş olsun 🌸 banada kanal dedi aynı senin gibi doğumdan sonra çekim dedi bende direk çekim olsun dedim :) o ağrıyı çeken bilirr öldüm vallahi bende, şuanda çekilen yerlerde ağrı var ama geçecek inşallah:)