Aminea Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri gece hep korkunc rüyalar görüyorum yada kaçıştırmalı koşmalı korku ve macera filmi gibi sizdede öyle oluyor mu? Daha bi kere iyi bir rüya görmedim.
GizemKaan Aminea ben hergün görüyorum o rüyaları canm 😅 artık bugün ne macera yaşayacağım bakalım diye uyuyorum 🙈🙈🙈
Mrvkoz 7 felak 7 nas 7 ayetelkürsi 3 ihlas 1 fatiha her gece yatmadan oku bu durumda dualara sığınacaksn. Yeni gebeyi korkuturlar derler ben de 1 ay fln yasamıstım snra okuya okuya düzeliyo allahın izniyle rabbim yardımcın olsun 😇
Aminea Mrvkoz canım bende uyumadan bir nas bir felak bir ihlas bir ayetel kürsi ve huvelleziyi okuyorum yatıyorum ama yinede görüyorum gün içinde Kur an okuyanda biriyim
Ervaelizinannesi Bende hep evime komşumun hırsız olarak girdiğini görüyorum aynen vurmalı kırmalı hayır olsun inşallab
Aminea GizemKaan ayy bende mecarayı geçtiğim artık öyle korkunc rüyalar görüyorum ki ter içinde uyanıyorum rüya içinde sure okuyorum dua okuyorum o kadar etkilenip korkuyorum birde gercek gibi ki
Mrvkoz Aminea büyk birine okuttur o zaman kendini babam olur vs. Ben babama okutmustum her günde dualarımı okudum cok şükür geçti
Dimple23 Bende çok rüya görüyorum bazen uyandığımda çok yorulmuş oluyorum bazen ağlamaklı bazende aşırı sinirli .... maceradan maceraya koşuyorum rüyalarımda hep olaylar 😃