Meridaily Kızlar merhaba, adet gecikmesinin 7. Günündeyim. Lekelenme oldu. Çamur gibi kahve. Adet başlangıcı mı yerleşme mi anlayamadım. Gecikmeden sonra yerlesme kanaması olur mu?
Annevekizi Meridaily dollenmeye bağlı diye biliyorum kuzu bende burda öğrendim bir haftam var benimde adete bugün çok çok az lekelneme akıntı karışık oldu ama geç döllenme olursa gecikmeden sonra da olabiliyor mus
Meridaily Annevekizi bu kadar gecikmeden sonra ilk defa böyle bişey yaşadım ben de bi de baya gelmiş leke bakalım devam edecek mi🤦🏻♀️ ağrın oldu mu kuzum leke geldiğinde
Annevekizi Meridaily halsizLik ve baş ağrım var sadece canım ama dün gece kasıklarıma çok kötü ağrılar girmişti post açmıştım hatta bugünde leke geldi işte seninki ağrılı mi olUyor
Ecrnsuos Kimyasal gebelikte olabilir canim benim 10gun gecikti bel agrisi kasik agrisi bide baş ağrısı olmuştu kimyasal gebelikmis düşükle sonuçlandı
Meridaily Ecrnsuos aşırı ağrı başladı canım zaten bir düşüğüm var 🥺 sanırım ya adet olmaya başlayacagım ya kimyasal 🥺
Aleeynna Meridaily ben adet gününden 2-3 gün öncesinde oluyor diye biliyorum benimde öyle olmuştu ama bazen kişiden kişiye değişebiliyor ☺️
Ecrnsuos Annevekizi yok cnm kanamaya asiri ağrı olmuştu doktoruma yazdım oda dusuk olabilir acil bir sağlık kuruluşuna başvur dedi öyle öğrendim gittiğimde yürüyüş bence herkese iyi gelmiyor ben öğün 1saat yürütmüştüm o kanama geldi
Bursa17 Meridaily benim lekelenmem adetin ⅘ i günü falan oldu bebeği öğrendik ten sonra yerleşme kanaması yasadim