Elizbusra Selamlar daha erken ama 2 aylık hamileyim tatıle gidicem günes kremi almak istiyorum ama 50 faktorlu degıl
Ess91 Elizbusra doktorum 50spf gunes kremi kullan demisti bana hormonlardan ötürü cildimde leke olmasin diye. Bi marka belirtmedi ama yeni türeyen kozmetik amacli seyler kullanmaktansa iyi bi marka almani oneririm
Kizilciksurubu Elizbusra Solante Pregna kullanıyorum, memnunum. Cilde iyice yedirince krem izi kalmıyor.
Mervece_16 Ben sinozun aldım pembe renklisinden cilt tonu eşitliyor aynı zmnda 50 faktör gayet güzel memnunum
ladyax Sirenol cadı fındığı spf50 öneririm mineral içerikli hamilelere uygun bende kullanıyorum baya araştırıp aldım
Mummumlilo Ben missha kullandım hep hamilelikte de devam ediyorum 50 faktörlü olan cilde yayılıyor kullanan herkes memnun kaldı..
Ilba_34 Ben mustela aldım hatta dermoeczanemde baya indirim vardı çok uyguna geldi kullandım memnun kaldım
cerenil Elizbusra solante pregna bence 🌸 ama güzel yedirmek gerekiyo beyazlik sevmeyen ilk kez solante kullanicaklar çok sevmeyebilir onun dışında koruması herşeyi mükemmel