Sibelakta 34 haftalık hamileyim karnım çok aşağıda sanki poşet taşırsınız ya aşağı baskısı yapar hani aşağı çeker benim de karnım o şekilde aşağı çekiyor ayakta durduğum gibi sanki karnım artık taşıyamıyorum aşağı baskı yapıyor baskıdan ziyade kaldıramıyorum karnım artık ikinci hamileliğim ama ilki böyle değildi bu çok zor acaba bir benim mi başıma geliyor Bir de karnım artık patlayacak gibi nefes almakta zorlanıyorum . Karnım yırtılacakmış gibi oturduğum yerde bile ağrıyor aşağı baskı yapıyor sanki poşet taşırsınız yani poşet gerilir yırtılır o şekilde karnım aşağı bir şekilde baskı yapıyor sanki yırtılacakmışsın gibi artık ikinci doğumun normal mi bu benim gibi olan var mı
[silindi] Sibelakta ya benimde böyle hem baskı yapıyo hem çok aşağıda daha 27.haftadayım. Her gören ne kadar aşağıda karnın diyo ilki de böyle aşağıdaydı ama bu daha çok sanki inşallah vaktinde gelir hepimizinki
Mucize2107 Sibelakta anlattığınız şikayetler bende de var 29. Haftadan itibaren öyle hissediyordum kontrolde doktora bahsettim rahim ağzı ölçümü yaptı ve riskli durumdasın 25 mm nin altına düşmüş dedi. Hemen progestana başladık. Şuan 32. Haftamdayım biraz ayakta dursam dediğiniz gibi karnım taş gibi oluyo. Zaten doktorumda yemek yapmak için bile kalkmayacaksın demişti
Urasali Sibelakta beni anlatmışsınız. Benimde 2. Gebeligm ve asagıda sadece uzanınca rahatım rahat dönemiyorum yine. Yürürken zorlanıyorum asagıya baskı çok yapıyor karnım ağrıyor.
Sibelakta CemrePektas hayır normal dogum yani hani ilkinde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum karnım yırtılacak gibi taşıyamıyorum artık bir adım attığımda hemen nefes nefese kalıyorum odadan odaya bile geçemiyorum oturarak bile vakit geçiremiyorum oturduğumda bile yoruluyorum canım yanıyor ancak uzanacağım karnım yere temas ettik o şekilde yer taşıyacak karnımi
CemrePektas Sibelakta anladım. Benim ilki sezaryen bu sebeple alt karnım zaten poşet gibi djdkdkdkd lımbır lımbır. Bu sebeple sordum sizin de öyle mi diye
Mucize2107 Sibelakta benimde kilosu bi 5 gün önde ama doktorum kiloyla alakalı bişey olduğunu söylemedi. Dediğim gibi alttan muayene edip rahim ağzını ölçtü. Magnezyumun dozunu değiştirdik bana yeterli gelmiyordu. Ve progestan kullanıp hep dinlendim. Sizde ağır kaldırmayın mümkün oldukça ayağa çok kalkmayın. Şükür sonlara yaklaşmışsınız bol bol istirahat edin 🙏🏻🌸
[silindi] Sibelakta sanmıyorum benim ilki 2500 gr doğdu ama o da böyleydi kendim zayıfım ben acaba ondan mı diyorum bilmiyorum ki
Gezgin1Anne Ben de 34.haftadayım ve çok benzer durumdayım nefes nefeseyim hiç uyuyamıyorum yürüdükçe bebek aşağı basıyor karnımı tuta tuta işimi hallediyorum. Bebeğim de iri değil bence, 2300 gr falan. Gün sayıyorum resmen
kuzucukyolda Sibelakta Bende ikinciye hamileyim 32 haftalik ve karnim cok asagida tekmeleri bazen özel bölgemde kasikda hissediyorum ve cok baski var asagida bazen bicak saplaniyo gibi oluyo özel bölgesi cikmaya calisiyo gibi sanirim erken dogum yapcam gibi geliyor kasilmalarim var sadece
Haleblbn 33 haftalık hamileyim bende karnım patlayacak gibi oluyor bazen ve kramp mı sancı bilemiyorum bir ley giriyor nefes alamıyorum çok zorlamaya başladı bu durum erken doğum riskim de yok aslında neden böyle oluyor anlamıyorum
Esra_ypr26 Sibelakta bende 34 haftalık oldum benimde ikinci hamileliğim ama çok zor geçiyor ilki çok rahat geçmişti her an dogurcakmışm gibi hissediyorum