Ggamzeet Kızlarr karnınız düştükten ne kadar sonra doğum yaptınızz ? 36+6yız bugün sanki karnım aşağıya düşmüş gibi geldi eşimde öyle söylüyor karın düştükten ne kadar sonra doğum olur acaba
CemrePektas Ggamzeet ya benim 30 haftalık bebeğim ama hep aşağıda. Yani göbek deliğim karşıya bakmıyor bile. Aşağı bakıyor direk. İlk bebekte de hiç düşmedi, hiç açıklık sancı yoktu 39da sezaryen oldum. Biraz şans aslında
KLORAKHANIM Ggamzeet 2 hafta sonra sanirim ama birden düsmedi yavas yavasdustu sanki, ama dogum yapacagim gun fotograf cekildim dizlerime inmis resmmen 🥴
Mehtapp42 Ggamzeet inanın bana her gören 28 . Haftadan itibaren doğum yakın karnın düşmüş dedi 38. Haftadayız gelen giden yok :)
Ggamzeet CemrePektas bende heyecanlandım bugün aşağıda görünce ama demekki bu kesin bir belirti değil o zaman
CemrePektas Ggamzeet yani her gebelik işte kendine özel. Sancısı olup doğuramayan, nişanı gelip doğuramayan, suyu patlayıp pıt diye doğuran bir sürü farklı hikaye var. Sen bol hareket etmeye bak, umarım sağlıkla doğurursun
Ggamzeet CemrePektas evet canım çok haklısın insan sağlıkla biran önce kavuşmak istiyor. Amin inşallah canım çok teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ggamzeet KLORAKHANIM benimde çok çok aşağıda değil ama normalde göğüslerimin altına kadar top gibiydi bugün göğüs altımın boşladığını aşağı indiğini fark ettim canım
K11 Ggamzeet pelvik de aşırı ağrım oluyor hemşire doğum çok yakın gibi dedi bana Ağrı dan sağa sola zor dönüyorum🥺😊
Ggamzeet K11 benimde öyle canım her gün olmuyor ama olduğunda yürürken bile zorlanıyorum ağrısından dediğin gibi yatakta dönemiyorum sol taraf çok ağrıyor sanki bir yere vurmuşum gibi bir ağrı