neanladinyurdagul Karnımın üstünde sürekli pıt pıt damar atıyor . Gözle görülüyor yani neden olurki bu internette de araştırdım bişey bulamadım .
myangelson neanladinyurdagul ben hamile değilim bende de oluyor o bazen ama neden oluyor bilmiyorum hiç merak edip arastirmamistim 😂
MelodyFairy neanladinyurdagul ay gerçekten benim de öyle hatta video çektim izlemek için gözle görülür şekilde
miray_aden neanladinyurdagul 23 haftalik hamileyim benim de karnim haraket ediyor surekli 😂😂 bebek tekmeliyor ama baya saglam geciriyor canimi yakmiyo degil 😂 sizinde haraket ediyo olabilir cok erken haftalarda degilseniz hissediyosunuzdur
Kubra2423 neanladinyurdagul genelikle ya kisti olanlarda oluyor yada daha önce sezeryan ile doğum yapmişlarda oluyor ben Şuan ikinci gebeliğim benim ilk gebelikten sonra pıt pıt şeklinde atıyordu çok merak ediyordum sağlıkçı bir arkadaşimda aynı şey oluyormuş sezeryanla alakalı dedi
neanladinyurdagul myangelson bazen değil ama benim sürekli var ya dışardan belli olcak şekilde . Kan sulandırıcı falan kullanıyorum acaba onlardan falan olurmuki
neanladinyurdagul MelodyFairy yalnız değilmişim aynen öyle ya insanın tuafına gidiyo acaba neyle ilgili kadın doğumcu falan yokmu burda yorum yapsın 😀😀
neanladinyurdagul MelodyFairy aynen bebe yapıyo sanıyolar bildiğin kalp atışı garip yaaa dur ben kontrolde sorayım da bilgilendirrse yazarım sanada
MelodyFairy neanladinyurdagul ay biliyor musun bende bunun konusunu açıp sorucaktım yalnız değilmişim. İyi olur tabi cevabı varsa söyle bana da 😂
MelodyFairy neanladinyurdagul istiyorum canım regl olmayı bekliyorum olcak mı olmayacak mı bilmiyorum
neanladinyurdagul MelodyFairy inşallah olmazsın ozaman canııımm ♥️ hayırlısıyla bebişin olsunn bir an önce
MelodyFairy Sunaya vurma gibi değil benimki ya ..daha çok atma gibi kalp tarzında yani nefesimi biraz tutunca daha iyi görülüyor o atma