Didem__ Sena_1997 Sena_1997 hep özenmişimdir yiyip kilo alamayanlara 🤭 üzülmeyin sağlığınız yerindeyse böyle olsun kilonuz ne olacak ki 😍
Didem__ ladyax ay bende 16. Haftaya kadar çok fena mide bulantısı kusma dönemi yaşadım. 18. Haftaya kadar sıfır kilo ile gittim hatta kilo verdim daha sonra 20. Haftaya geldiğimde kilo almaya başladım 🤦
Zehouu Didem__ zaten hemen veriliyor bu kilolar neden bu kdar takılıyorsun ki sonusta bi bebek geliyor dünyada ben kızımda 22 kilo aldım 48 den 72 çıktım hayatımda ilk kez o kiloya çıktım hemen verdim o kiloyu takayım böyle şeyleri ya 😀
Didem__ Zehouu ay çok iyi o zaman inşallah bende veririim hemen 🤭🤭 etrafımda alıp veremeyen çok insan var ve biraz kilo takıntılıyım kilo almaya da müsaitim o yüzden bu kadar takılıyorum 🫣
Zehouu Didem__ doğumdan snra su içsen sütün oluyor abartılı yemeden kaçın sütün olcak şeyler iç verirsin kız korkma ben geri 48 kadar düştüm veriliyor yani karnım bile kalmadı
Mrv001 Didem__ yok canım bence normal bende 29 haftalık hamileyim 8 kilo almışım sen düzenli beslen bebişine bol bol vitamin gönder aldığın kiloları dogurduktan sonra veriyorsun merak etme 😊
Nidabade Didem__ ben de 12 kilo aldım ama yapcak bişiy yok dikkat ediyorum ama yine de alıyorum bünyeye göre deşişiyor