Nurr29 Kızlar 12+2de ikili test için gittim crl 60mm NT:1,1 ama nazal bone değerlendirilmedi diyor bakmamış doktor neden bakmadı ki testte bi sorun çıkar mı bunda
CemrePektas Nurr29 ikili testi böyle yorumlayamaz kimse. Bir grafik çıkması gerekiyor o da sadece hastane sekreterliği den verilen çıktıda görünüyor. Telaş yapmayın, tüm sonuçları çıkınca doktora gösterirsiniz
crazymommy Nurr29 Canım korkma bazı labaratuvarlar burun kemiğini değerlendirmiyor. Doktor o yüzden hakmamıştır. Ense kalınlığın gayet güzel korkma hiç :)
AnnesiyimM53 Nurr29 bakmamış değil canım benim bakmış ama görememiş görünce nasal bone mevcut yazar göremezse değerlendirilemedi yazar
[silindi] Nurr29 yani ben birsey anlamadım. Perinatologa gitmiştim o bir kagit vermisti degerlerin yazdigi ama sorun olmadigini herseyin normal seyrinde oldugunu söylenmişti kan tahlili verdim ciktim o da iyi cikti degeri yani bu kadardi.
Nurr29 crazymommy ayy çok sağol kuzum ya 🥰içimi rahatlattınız vallahi , çok korktum bir an değerler farklı çıkarsa diye
PrensinibekleyenAnnee Nurr29 benimde vardı burun kemiği ama doktor kağıda yazmadı bı sıkknti cıkmadi korkmayın
AnnesiyimM53 Nurr29 genelde olmayınca dawn sendromundan şüpheleniliyor canım ensesini burnunu ve senin verdiğin kan testini yaşını hepsini birlikte değerlendiriyor