Alyamomm Bu ay kimyasal geçirdim reglime 6 gün var birkaç gündür akıntım çok arttı arada belime karnıma sancı atıyor göğüslerim büyüdü bide sabahları sanki midem kaziniyor acaba hamile miyim diye düşünüyorum ama umutlanmak da istemiyorum açıkçası
nurrr123 Alyamomm ben :) Kimyasaldan sonra hemen hamile kaldım adet görmeden. Bebeğimi 6 gün önce kucağıma aldım bile. Darısı başına
Eyluladam15 Alyamomm ben kimyasal oldum üstüne adet görmeden hamile kaldım hatta doğurdum 6 aylık kizim
Alyamomm YuvarlanamayanPaanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🤲🏻 ben yumurtlama günlerimde kanama olunca pek iliski olmadığı için ihtimal vermedim ama belirtilerim var
YuvarlanamayanPaanda Alyamomm benım kanama bitince drm rahmin tertemiz güzelce değerlendir olur dedi gğn aşırı ilişki oldu hiç aksatmadık kuzum inşallah sanada nasip olur tüm isteyenlere
tamamdanolmuss nurrr123 kimyasal gebelikte regl kanaması mı düşük mü olduğunu nasıl anlıyoruz? Ben de kimyasal geçiriyorum. 1 haziranda kanamam başladı ve hâlâ lekelenme şeklinde kanamam oluyor daha bitmedi. Regl günümü falan nasıl hesaplayacağımı anlayamadım. Bu düşük olduktan sonra ayrı bir regl daha mı geçireceğim yoksa bu regl mi sayılıyor
Alyamomm tamamdanolmuss canım senin neden bu kadar uzun sürdü benim bir buçuk gün lekelenme şeklinde bir ped bile dolmadan bitti kontrole gittigim gün kanama başladı beta 56 dan 37 ye düşmüştü bende tekrar kan vermedim
Ecrnsuos tamamdanolmuss kanamayle sonlaniyor canım zaten bendede öyle oldu kanamayla atiyor zonra renkli görüyorsun bidahaki ay gününde 3ay geçti hamile kalamadım ya piskoljm bozuldu benim
Alyamomm tamamdanolmuss bilemedim ki canım benim bu şekilde oldu bence sen yarın hastaneye tekrar gidip beta baktır doktorumla konuş o sana nedenini açıklar