Edsn Anneler birinci Trimesterda özellikle şunu yemeye özen gösterdim ya da yememeye dediğiniz neler var ?
Turnusolkagidi Edsn öyle bi kısıtlama getirmedim hayatıma günlük ne yiyosamm onu yedim. Bu kadar kasmaya, kısıtlamaya gerek yok. Sadece sakatat, çiğ şeylerden uzak duruyorum. Karbonhidratı azalttım bu kadar
[silindi] Edsn ceviz cig badem kavrulmamis findik azar azar her gun yedim haftada bir balik yedim birde sabahlei haslanmis yumurta köyden getirtiyordum yogurdu da kendim mayaliyorum ayni sekilde koyden sut alip imkaniniz varsa dogal olsun hersey.
Amineazra Edsn doktorum dışardan hazır gıda tüketmemeye çalış demişti fast food türü özellikle. Şimdi üçüncü trimester dönemindeyim çok çok nadir yiyiyorum evde yaptığım daha çok içime siniyor
Edsn Turnusolkagidi ya açıkçası ilk hamileliğimde ben de sizinle aynı şekilde devam ettik bir arkadaşım da aşırı dikkat ediyordu benim bebeğim haftasına göre küçük doğdu onunkiler ikiz olduğu halde benimkinden büyük doğdu maşallah o yüzden kendimi de çok suçladım bu yüzden soruyorum artık
Bernasnli Ceviz ,badem, muz, bol yoğurt , soda , et ,haftada 1 kesin balık , hamur işi yok , sakatat yok 1 hafta önden gidiyorum bende
Bernasnli Benazir_507 sakatatlar , dip balıkları , fazla hamur işi ( makarnada mantı gibi şeylerde dahil) ,kola, kahve 1 fincan , salam sosis gibi çiğ tüketimi olan şeyler yasak benim doktorum bunları söylemişti aklıma gelenler bunlar