Sedosh Merhaba kızlar 36 haftamdayım doktorumu yeni değiştirdim 2-3 haftadır gidiyorum gittiğimde sorduğum da bu haftalar da artık yüzü belli olmaz diyip bakmadan kestirip atıyor bebeklerinizi gördünüz mü bu haftalar da anı olsun diye istiyorum aslında ama
minikoannesi123 Sedosh 30 ile 34. Hafta arasında gerçekten hiç göstermemişti. Ondan önce gösteriyordu hep. 35′te gittim en son orda da gösterdi tekrardan nihayet :))
Mustafayigitvebeytugannesi Sedosh benim her gittiğimde doktorum ozellikle yüzünü veriyordu renkli olarak.
ballikedii Sedosh her kontrolde bakıyoruz ama 29. Haftadan 35 e kadar kendisi gösterdi en son 35 de gördük şimdi 36 oldum yarın gidicem makat geliş olduğu için ayakları yüzünde 😂
Sedosh Ozoooo Şuan kaç haftalıksınız acaba büyüdü diye göstermiyor bana pozisyon baş aşağı doğum pozisyonu olduğu için
Sedosh minikoannesi123 baş aşağı mıydı pozisyon benim doğum pozisyonunda olduğu için göremeyiz diyor ama
guzelanne01_ Sedosh benim oğlum hiç göstermiyor canım kızımda doğumuma kadar gösterdi ama oğlum hiç göstermedi hep döndü yüzünü kapattı Detaylıda bile renklide dahil 🤦🏻♀️37 haftalığım bende doktorum göstetiirmemek istiyor desem öyle bişey yol
Gebe_hanim Sedosh 29 haftalık hamileyim yüzünü sadece 1 kere görebildim 🙄 ya eliyle kapatıyor yada sırtını dönüyor 🥺 Her kontrole gittiğimde ilk önce doktor bakıyor ölçümleri yapıyor sonra yürüyüş ve çikolata yiyorum bir daha bakıyo ama asla göstermiyor yüzünü 😒 bence doktora ısrar edin ve yüzünü görmek istediğinizi söyleyin benim doktorum her kontrol de ısrarla görmeye çalışıyor ama nafile😂
sla_cbn35 Sedosh aslaa göstermiyor☺️ canım oğlum☺️ o kadar ağrı sızı çekiyorum diyorum gidiyim oğlumu göreyim kendime geleyim☺️ süpriizzz elleri suratında bize yüzünü dönüyor☺️ sadece pipisini gösteriyor sağolsun anca bunu görürsünüz der gibi☺️ bi doğsun ağzının içine kadar bakıp öpcem her yerini hak ediyor 😂
Tugceee95 Sedosh suan tam 36 haftalıgım benmde basasagı olmasına ragmen bu zamana kdar hep gösterdi en son 35+4 gittim ona ragmen gene aldım 😅