SeDAaaaa35 Kızlar bebek yağı pişik kremi bebek losyonu bide bebek bezinde neleri tercih ettiniz fikir verebilirmisiniz
Ozoooo SeDAaaaa35 bebek yağı dalin aldım kokusu felan güzel pişik kremi travazol kullanırım büyük ihtimalle bez olarak molfix losyon almadım uni baby alabilirim
Merve171214 SeDAaaaa35 bez olarak prima premium care kullanıyorum 19 aydır ne sızdırma ne pişik yaşamadım şampuan vs bakım olarakta içeriği temiz olduğu için indirimde hangisi denk gelirse incia ve siveno kullanıyorum
Ozoooo SeDAaaaa35 iki sene kullandım farklı bezlerde denedim bana en iyisi molfix geldi gayet memnunum çok alırım hasta olduğu zaman ishal o zaman kenarlardan çıkıyordu ama diğer bezler de aynı bence sleppy de çıkarıyor du hatta dışına bile çıkarmıştı
Merve171214 SeDAaaaa35 Evet maalesef biraz pahalı ama diğer bezlere göre daha az bez değişimi oluyor benim için artısı o sadece
Ozoooo Bernasnli pişik kremi olarak ta geçiyor ince tabaka halinde sürüyorum sabaha geçiyor bir sorun olmadı bu zamana kadar doktor vermişti
Bernasnli Ozoooo genelde kadınlarda genital mantar için önerilir ilk defa bebekte pişik için kullanıldığını duydum