Ozoooo Kuzular 34 haftalık hamileyim mesela oturuyorum kalktığımda alt taraflarım çok ağrıyor alt kemiklerim hatta yatarken sağa sola dönerken bile ağrıyor yürürken de aynı şekilde sizce bu neden oluyor
funnymummy Ozoooo haftamız aynı ama öyle bir ağrım yok benim bilemiyorum vitamin felan kullanıyor musunuz ek olarak belki onun eksikliğindendir
Elifaras_ Ozoooo adet sancısı gibi mi? Bu dönemde yalancı kasılmalar çok olur .. suyunuz gelmediği sürece endişe etmeyin
hulya1406 Ozoooo bende 34+2 yim bugün.Bebeğin başı aşağıdaydı sonra döndü şuan tekrar döndü baş aşağıda yani ondan dolayı baskı yapıyor benimde aynı.Tam yatamıyorum dönemiyorum.Kalkarken zor oluyor filan.
-Naz- Ozoooo bende 34 haftaligim . Yürüyünce sanki aşağı doğru baskı yapıyor doğum yapacak gibi. Doktora sordum geçen hafta normal dedi
Ozoooo funnymummy vitamin kullanıyorum canım devavit ve ferrum başka da kullanmıyorum sen ne kullanıyorsun resmen popom bile ağrıyor afedersin alt kemiklerim ağrıyor
Hasibeada Ozoooo Devid 3 gyno kan ilacı ocean mummy kalsiyum ve ayrı magnezyum ek takviyeler şükür bir rahatsızlığım yok bunlarla da olmuyor .
Elifaras_ Ozoooo magnezyum eksikliğinden yakında dişlerine de vurur. O yüzden her gün 1 bardak süt iç
BBeeBBeeKKoo Bende 34+1 im vajina kemik ağrısı fazlasıyla bendede var yataktan kalkarken bile çok zorlanıyorum dün kontroldeydim doktorum bu tür ağırlar normal dedi banada
Ozoooo BBeeBBeeKKoo Banada ya çatı ağrısı var işte bende yarın giderim büyük ihtimalle bakalım bana ne diyecek
Cigerekacankedituyu Ozoooo magnezyumun başka çeşidini kullanmayı deneyin, o biraz rahatlatıyoor çünkü. Benim içmediğim gün daha fazla ağrım oluyor.