⚠️Uyari!! Tek avazda degil 500 avazda
9 Haziran gece 1 de ufaktan adet kasılmalarım başladi, baktim 5 dk da bir geliyor 2 gibi hastaneye geçtik, Bursa medicana.
4 cm aciklik vardi yatis verildi.
Sonra yemek icmek su falan yasak her sey ve asiri acim, yatma vakti sanci gelmis, en korktugum seydi.
Neyse sabah 8-9 a kadar hafif hafif sancilarim geldi falan ama aklimdaki tek sey şuydu, hastaneye erken geldik, erken yatis oldu keske evde gecirseydim, bu düşünce hep beni yedi bitirdi. (Annem ve eşimin çok heyecanli olmasi ve israrlari uzerine pes ettim ve hastaneye gittik, keske sabaha kadar evde gecirseydim.)
Sonra 10 gibi ebe geldi aciklik 6 cm harika, sonra bi daha geldi dedi ki suni sanci ve epidural takalim hizlandiralim, bitsin. Ben şok, basireti bağlanıyor insanin o an, suni okey dedim ama epidural almadim, almayan aklima sıçayım. Suni sanciyla 4 saatte beni çatır çatır açtılar, gelen parmakliyor giden parmakliyor artik yetti, gerçekten kadin olmayi sorguladim, ne zor ne karmaşık Allah im.. En son 120 mg veriyolardi son dozmuş, 9 cm oldum, kaldım 10 olmuyor asla ama asla. Ben ağlıyorum annem eşim ağlıyor, erkek kardesim odayi terketti. Beni genel sezaryen yapın alin beni yakarislarim. O kadar kizginim ki suni ile dogum yaptığım icin. Herkes şoka giriyor epiduralsiz nasil suniye dayandigima. Acı esigim yüksektir ama eşik meşik kalmadi amk. Kendi kendime açılmama izin vermediler çok kizginim, uzgunum😔
Sonra dogumhaneye gittik hemen odanın yakınındaydı, catala aldilar, ebe ustume cikti ben en son ebeye bağırıyordum daha cok bastır bastır diye, ordaki en buyuk şansim ebeydi, ebe ustunuze cikarsa korkmayin😁 Kizim 5 dk da geldi, 14:20 de. Sonra ben 50 dk catalda kaldim dikiş nakış işleri için, dedim benim kuş öldü artik heralde bu saatten sonra, yani 50 dk naptiniz orda doktorr, kac dikisim var bilmek ogrenmek istemiyorum. Igne batsa kan tutan ben, bu saatten sonra elime bicak alip kurban bile keserim, gorduklerim hissettiklerim karşısında. Allah im bana nasi bi sabir verdi nasi bi guc verdi ben anlayamiyorum. Çataldan indim yuruyerek odaya gittim. Yani bu hikaye pozitif mi negatif mi ben anlamadim.
Katta 5 kadindik hepimiz ayni anda doğurduk, ne tesadüfse mübarek. Bastılar herkese suniyi, mesai bitimi herkes doğurmuştu çok garip degil mi!!
Ama gecti🤢. Suan 2 gunluguz, sifir lohusa sendromu, annem var, esim var, erkek kardesim ve kucuk gorumcem var, evde insan istiyorum hep, kafa olarak cok iyiyim Allah ima sukur. Dikisler biraz acitiyor ama geçecek.
O kadar dikiş nakis islemin uzerine ben nasi ilişkiye gircem bilmiyorum. Ilk cinsel iliskimdem sonra balkona cikip bagiricam mutluluktann, ben geldim ulannn diyee ahahshshshs