kubraaksoy Kızlar nst belli bı haftadann sonra herkes giriyor mu yoksa doktor isteyince mi giriliyor.bir de 33+1 de kontrolüm var nst ister mi acaba doktor
hulya1406 kubraaksoy beni de geçen hafta perşembe 33+6 da aldı nst ye doktorum bundan sonra zaten hep alır.
hulya1406 kubraaksoy göbeğinize iki tane lastik kemer var onları bağlıyorsunuz sedyeye solunuza yatıyorsunuz geliyorlar alet var jel sürüp onu takıyorlar yarım saat hem sizin hem de bebeğin kalp atışını dinliyorlar ve kağıtta grafisi çıkıyor onuda doktora gösteriyorsunuz o kadar.
Tugba_A_d kubraaksoy normal sedyeye düz şekilde uzaniyorsun 2 tane cihaz var biri bebeğin hareketleri ve kalp atışını kaydetmek için diğeri ağrı ve kasılmaların ne sıklıkta olduğunu kaydetmek için çizelgeye çiziliyor
peri5860 kubraaksoy Amin canım 🙏 Erken doğum tehdidi oluyor canım kısaca yazayım biliyorsunuzdur diye dedim de 😂😂 Ben de hastanede öğrendim valla
kubraaksoy peri5860 Yok bilmiyordum 😅 Allah yardımcınız olsun bu arada şimdi bı sikinti yoktur inşallah durumun nasil
peri5860 kubraaksoy Şimdi tansiyon sıkıntısı var canım ya zaten onun yüzünden yattım hastanede idrarda protein çıktı onun yüzünden ne bileyim ya umarım yoktur sıkıntı yarın kontrol var gideceğim bakalım
MelikeKurtulan29 30 haftada başladık biz preklemsi erken doğum riskinden dolayı ama diğer hamisler 36 37 haftalık hamisler gbi kolay bulunmuyor küçük ve hareketli olduğu için 50 dk kaldım geçen hafta hiç sevmiyorum nstyi😊
Z-ynp48 MelikeKurtulan29 ben 27.haftada girmeye başladım, miniğim hareketli saatlerce nst de durduğumu biliyorum :))) artık kendim elimle oynuyorum mecbur ona göre ayarlıyorum hala