--Pinar-- Son adet tarihime göre 6+1 ultasona göre 5+5 ve aşırı halsizlik ara sıra bulantı yemeklerden tiksinme, normal mi kızlar mutfağa giremiyorum
Memolininannesi --Pinar-- evet normal benimde 6 haftalıkken tiskinme mide bulantısı kasık ağrısı yaşıyordum
AyFa1608 --Pinar-- adet tarihinle usg arasnda bikaç gün fark olablir o önemli değil. Tiksinme bulantı da evet çok normal ama biraz erken başlamış umarım kısa sürede geçer
Melodimm --Pinar-- Mutfaga giremedigim için anneme geldim ben.Eyer oyle bir imkanınız varsa sizde gidin çünki insan yemek yapamiyor.Ben pisirdigim yemeği yiyemiyordum doktor bana boyle tavsiye verdi.
--Pinar-- AyFa1608 yaa inşallah, yoksa şimdiden mahvoluyorum. Çalışıyorum bi de ne yapacağımı bilmiyorum 😞
Havvaca Gayet normal canımm. Bol bol istirahat et yükseğe uzanma ağır kaldırma ve eğilmemeye dikkat et.
--Pinar-- Havvaca elimden geldiği kadar dikkat ediyorum, çalışıyorum ama dinlenmeye fırsatım olmuyo. Bugün evdeyim diye akşama kadar uyudum
Memolininannesi --Pinar-- ben ilk oğlumda hastanelik olmuştum kasık ağrısından çok normalmiş bu sefer biraz daha az oldu
AyFa1608 --Pinar-- seni çok iyi anlıyorum benimde çok kötü geçti o zamanlar. Merak etme geçeceğini unutma. Mideni bastırcak şeyler ye 16.haftadan sonra azalarak bitecek 🙂
Havvaca --Pinar-- çalışıyorsan tempolu bir işse özellikle Dr undan hamile olduğuna dair belge al iş yerine ver seni ona göre bir işde çalıştırmak zorundalar