Hnd3535 Selam kızlar. Ben eutrox 75mcgr aç olarak tiroit ilacı içiyorum. Salı günü kan vericem. Tiroidlerime bakılacak değeri nasıl fln diye. Siz o ilacı o gün içip mi kan veriyorsunuz yoksa içmeden mi veriyorsunuz?
symag Hnd3535 sabah iciyosun zaten kahvaltıdan önce kanida hemen vermediğine göre ben içip vermiş oluyorum.
Hnd3535 Muhkub60 ya bide bana bir doktor tiroit depo hormon iç içme bişey değişmez demişti kafam ona gitti. Aslında içerkenki değerimiz nasıl ona bakılacak içmeden vermek biraz bana şey geldi de bi sorayım dedim deniyemliriniz nasıl diye
Muhkub60 Hnd3535 her doktor farklı cnm. Kafa karışıklığı oluyo hâliyle bn içmeden gidiyorum bu zamana kadar bozuk çıktığıda oldu normal çıktığıda
Hnd3535 Belginylmz yani zaten içerken kac cıktıgı içerken yüksek çıkarsa ona göre dozunu arttırır dimi ama bence mantıklı olan içip vermek 🙂
Belginylmz Hnd3535 walla 5.30 TSH ilaç werdi 50 m lik içtim 1 ay sonra gttim aynı doktora ilaç içtim gttim kan tahlili yaoti 1.89 düşmüş gayet iyi dedi içmeye dewam et dedi bizde içiyoruz🤣
Aysedugme Hnd3535 düşer hiç merak etmeyin benim 84 ten 1 ayda 1 in altına düştü yani yüksek bir değer değil normale döner ☺️
Aysedugme Tiroid kanseri atlattım 3 yıldır nükleer tıp takipliyim iç içme farketmiyor kan vermeden önce önemli değil diyorlar ben 150 lik içiyorum bi de