Anonim3447 1melekannesi3858 yani kadar takılı kalmayın bence sonuçta elhamdülillah hasta değiliz gebeyiz
Mustafayigitvebeytugannesi 1melekannesi3858 Google kim yaa buda yeni mi çıktı yenir tabikii ben ne buldum yiyodum 😅😅
myangelson 1melekannesi3858 başlığın adını değiştir canım şimdi linclemesinler seni 😂 ….. yenir mi diye yaz. Ben yemiştim ilk 3 ay içinde abartmadikca bir sorun yok diye biliyorum
Mustafayigitvebeytugannesi 1melekannesi3858 sen boşver onu geçen benim başım ağrıyodu emziren paroldan başka ne ilaç icebilir diye araştırırken bas agrisina kanser diyor 😅 Doktor bana googleye bidaha bakma dedi 😂
myangelson 1melekannesi3858 ben anlamıyorum google i bazen çok güzel bilgileri oluyor bazen tuhaf ama aşırıya kacilmadigi sürece birşey olmaz ya ben doktora sormuştum zaten öyle çok da yemiyordum 4-5 tane yiyordum yetiyordu 😅
myangelson 1melekannesi3858 ben tuzla denememiştim hiç normal yiyordum tuzla daha mi güzel oluyor kız 😂
1melekannesi3858 Sulte ay ne biliyim zaten tutup da kilolarca yemiyecem yani de googlede yenmez yazınca sorayım dedim