Seyma18
Bizim hikayemiz 17 Kasım'da başladı.Sabahtan başlayan çok hafif sancılarım vardı,akşama şiddeti artmıştı.Sonrasinda nişanımda geldi acile geldik hemen alttan muayene yapıldı,nst çekildi. Sonuç açılma 1cm sancilarda duzensizmis. 😔 Eve gelip sancilarimi evde çekmek istedim. Eğer hastaneye gidersem de 7cm açılma ile gideceğim dedim kendi kendime 😀 Gece şiddeti azalmıştı. Ama nişanım gelmeye devam ediyordu. Ara ara uyudum uyandım sonra sabah 9gibi baya su gibi akıntı hissettim anneme diyorum suyum geliyor sanırım oda su bianda gelir dedi 😀 Bende beklemeye başladım ara ara hep geldi. 2tane pijama falan değiştirdim. Hatta burda da sormustum.Sancilarda baya şiddetlendi en son eşimi aradım sancim var gidelim artık diye. Ama öyle umudumuz yok ki hastane cantamizi bile yanımıza almayacaktık.😀 Son anda aldık geldik hemen bakıldı alttan muayene yapıldı 7cm dedi doktor da bende şok tabi 😀😀. Sakın kalkma yerinden dedi bianda içeri aldılar beni aileme bile haber veremedim. Sancılarım adet ağrısının bı tık üstüydü Ooo ben hemen dogururum dedim. Çünkü yarım saatte 8cm oldu. 😌Ondan sonra zorlu kısım başladı benim için. Sancim nstde çıkmıyor suni sancı verildi sancim siddetledi. Alttanda sürekli açıklığa bakılıyor o kısmı biraz can sıkıcıydı 😒 Hastaneye geleli 9saat oldu acilmam ilerlemiyordu bı türlü 8de kaldı bebeğin kafası kanala inmiyor o 9saatte baya fazla alttan muayene yapıldı 😯 Ama benim açılma ilerlemedi o yüzden yani 😞 Artık doktora bağırıyordum yapamıyorum sezaryene alın diye en sonunda gece 10 gibi acil sezaryene alindim o kadar sancidan sonra sipinal o kadar kolay geldi ki bana anlatamam 😀 Kesinlikle o iğne sarsmalar falan hiçbirseymis bundan emin olun 😳 Bana baya kolay geldi hatta ilk kalkış bile zor gelmedi 😍 Şimdi minigim yanımda uyuyor çok şükür zorda olsa kavuştuk 👶 Tek başıma uzanirken kalkamıyorum ama baya iyi hissediyorum artık 😊 Ultrasonda kilosu 3200 gösteriyordu ama minigim 2840 Gr ,49 cm. Gözlerimi ondan alamıyorum hep onu izliyorum 😳 Uykusuz olsamda nefes alıyor mu diye sürekli kontrol ediyorum 😍
Sizlere tavsiyem normal doğumda sanciyi evde çekin benim açılma ilerlese 2 saatte olurdu doğumum.
Ben gecelik çok sevmem ama özellikle sezaryen için gecelik alın yanınıza hatta ben 2-3 tane alsaydim dedim.
Sezaryenden de korkmayın zor olan birşey değil sonucu o kadar güzel ki herşeye değer💙