Munevvr 4 haftalıkta bebeğin kalp atışı duyulur mu?bugün doktora gittik doktor 6 haftalık dedi kalp atışı duyulmuyor kürtaj olabilirsin dedi ama hiç kanamam olmadı.ilk Gebeliğim olduğu için bilmiyorum.sağlıklı gebelik olmayabilir dedi korkuyorum
zehracinar Munevvr Bende 5+6yım benimde daha duyulmadı korkma stres yapma 10.haftaya kadar duyulmayabilirmiş 🤗❣
ZhrHkn Munevvr duyulmaz canım benim benimde ilk gebeliğim 7. Haftada duyduk. Hatta 4. Haftada kese vardı bebek gorunmuyordu. 6. Haftada bebegimizi gördük 7. Haftada kalp atışını duyduk. Bence başka bir doktora daha cik
Nrnr Munevvr canım 4 haftalıkken duyulmaz 6 haftada duyulur bn doktora gittim duyulmadı aynı şekil dediler bana 1 hafta sonra gel dediler gittim duydum 6+2 de duydum ben geç döllenme olabilir normalde aon adet tarihim 3 kasım ama geç döllenme olmuş son adet tarihini 17 kasım olarak bil dedi bana içşni rahat tut duycaksın sende doktorlar hep evham yaptırıyo insanları üzülmee sakın
Emnmntmhmmt Munevvr 8. Haftamda duydum bebegimin kalp atisini doktor 6. haftada baslamis ama iki hafta sonra gel o zaman dinleyelim
Didemalkanendik O nasıl dr yaa bnde 6+4 üm yarın gidicem bakalım daha küçük yanii millet 8-9 haftada duyuyor direkt kürtaj neymiş bu drlar insanın psikolojisini bozarlar valla ya
Munevvr Nrnr size ultrasonla mı baktılar bana her gittiğimde vajinal ultrason yani alttan muayene ederek baktı..birde bu ultrason görüntüsünde 09.03 gözüküyor ben 10.40da girdim ultrason makinelerinde saat yanlışı olur mu??
Papaty Bugün doktora gittim 6 hafta 2 günlük olduğumu öğrendim ve kalp atışını duydum şükürler olsun Rabbime🙏🙏🙏
Nrnr Munevvr canım ben hep ultrasona girdim ilk şüphelendiği zaman detaylı ultrasona girdim ordada duyulmadı düşün sonra 1 hafta aonra çağırdı gittim duydum kalp atılını senin son adet tarihin ne zaman
Munevvr Nrnr benim son adet tarihim 2 aralık bitişi 5 aralık anlamıyorum son adet tarihini faln canm ondan böyle yazdım..
Gzmdnz Munevvr benim de 13620 çıktı 5 hafta 1 günlük 6 aralık son adetim normal şuanda sizin kaç haftalik
Heyva Arkadasima da demisti kalp atisi yok kurtas yapcaz dedi arkadasim kabul etmedi bir hafta sonra gitti kalp atişi duyuldu
Edirefp Munevvr bu doktorlar felaket tellalı resmen. Bi öZele git canım banada 6. Haftamda kalp atışı yok boş gebelik olabilir dediler özele gittik kalp atışını duyduk çok şükür.