Nefeslina 27 haftalık hamıle erkek annesıyım ve bel agrısı bıde sol gogus altımdakı agrı benı öldurucek gıbı ne yapmam gerekıo bunun ıcın bılgısı olan varsa yazsın lutfen !!!
Elifasell Ahh ahh biz de 31 hftalık olduk 26 cı haftadan berı cekıyorum ve hiç birsey yapamıyorum ve haftalar ilerledikce agrılar daha da cogalıyor 😑😑😑
Elifasell Eger çalışmıyorsanız arkanıza yastıkla destek yaparak yarı yatar pozısyon da agrı hafıflıyor dayanılmaz oldugu vakıt boyle yapabılırsınız olabıldıgınce dık durmaya çalışın oturmak yerıne ayakta durmak yurumek daha ıyı gelıyor ben çalışıyorum eve gidene kadar anam aglıyo artık sırtımın sagı solu kaburgalarımın her tarafı agrıyo dogurmak istiyorum sırf bu agrılardan 😫😫🙈🙈🙈
Elifasell Nefeslina ahh kuzum aynı kaderı paylaşıyoruz yanı valla benım kı gun gectıkce katlanılamaz hale gelıyor ofis için de yuruyüş yapmaya çalısıyorum ama ne fayda inş senin ki gecer bir an once 🤲🤲😌😌😌
Elifasell Nefeslina ben de bu ay sonu calışamaz alıcam raporumu ama yerıme eleeman olmadıgı ıcın acıl gıtmem gerektıgınde gıdıcem 😣😣