Simay13 Son kontrollerimde biraz biraz sancı çıkardı o da yok şimdi. Sıfır sancı nst.de bugün. Niye öyle oldu ki. 2 cm açılması olup sunii alıp doğuran var mı. O da işe yaramayacakmis gibi hissediyorum
Kucukpandisko Simay13 sinirlerim bozuldu bugün biraz sancım oldu kesildi ahanda geliyor dedim gelmedi 39 + 6 kafayı yiyecem😂😂😂
Gokceveannesi Simay13 suni sancı ile uzun surse de açılma oluyir . Kızımda acilmam yoktu suni ile yaptialr . Bu da da 39+1 dan selamlar 😂sıfır sancı
Simay13 Kucukpandisko kaç gündür öyleyim düzenli sancım olmuyor ki. Ayy sunii yoook mokk derdim. Razıyım artık onada razıyım suniyle olursa kesin kesin yani olsun. İşe yarasın
Simay13 Kucukpandisko pazartesi günü açıklık muayenesu yaptığında 2 cm açılma ve yumuşamaya baslamis demisti
Simay13 Gokceveannesi aha sıfır sancı yine oyyy. İşe yarayacaksa kesin doguracaksam suni versjnler. Suniye karşıydimmm korktuğum için onada razıyım artık
Kucukpandisko Simay13 kız bidaha git ne bilim duşa gir yerleri sil çömel falan belki daha çok açılma olur
Gokceveannesi Simay13 kızda suyum geldi önce 2 cm acıklı asla.ilerlemedi açıklık . En son suni verdielr biraz uzun sürede suni ile açılma oldu ve dogurudm o zaman . Ama oğlanın geleceği yok 😂😂
Simay13 Baharmom_ suyunuz gelmiş. Ama açıklıkta varmış. Beklediler mi sancı gelsin diye yoksa hemen suni mi verdiler
Simay13 Kucukpandisko ilkimde normaldi. 9 ay boyunca uyudum sıfır hareket vardı. Uykuya aşermistim. Musafirlikte bile uyurdum. Kızımda suyum geldi gittim 5 cm açıklık olmuş hastaneye gidene kadar. 3 saat içinde yavrum kucagimdaydi. Bu ikinci gebeliğim bol bol hareket ediyorum. Sıcak duş banyosu yapıp ordada comel kalk yapıyorum. Mezdeke oynuyorum bol bol. Artık umudumu yitirdim
Simay13 Gokceveannesi işe yaramasi güzellll suninin. Ya sancı olsaydıda ilerlemeseydi. Ve en korktuğum şey bu işte 😩😩😩
Gokceveannesi Simay13 Allah dayanma gücü veriyor canım. İçimden hep şunu gecirdim bitecek ve bebeğime kavuşacağım 🙏 çok şükür öyle de oldu.kizim 4.5 yaisnda şu anda ,oğlanı da bekliyriuz işte gelemye nihetsiz 😂😂
Simay13 Baharmom_ tuhaf değil mi. Zaten suyunuz geldikten sonra sanciniz başlardı. Benim suyum geldi. Hastaneye gidene kadar yarım saat geçti. Açıklık 5 cm.di. Minik minik belli belirsiz kasik ağrım başladı. Onlarda bekleyememis suniyi hemen vermişler 🙊🙊
Simay13 fundabyr07 bendede öyle. Aha bu defa kesin oldu diyorum ama gidiyor. Hemen sıcak duşa giriyorum comel kalk yapıyorum sancı ilerlesin diye. Yok bacım yok. Tuhaf valla