Mervebuglemsura Selamlar.. Uygulamaya göre 5+2yim.bugun doktora gittim. 4 haftalık olduğunu söyledi.. Kese göründü ama bebek yok dedi.. Sizce daha erken mi.. Bebek de görünür mü 😕😕
Mervebuglemsura Muhammedamine S1903 inşallah dediğiniz gibi olur.. Bundan 4 ay önce kürtaj oldum cnku. 9haftalikti. Kalp atışı olmadı.. Aldirmak zorunda kaldık. O yüzden biraz tedirginim.idare edin🤗🤗
S1903 Mervebuglemsura insanın başına hep aynı şey gelecek diye bir şey Yok pozitif düşünün☺️Ne güzel ki allah tekrarını nasip etmiş🤲 İnşallah sağlıkla gelir 🌸
Papatyam34 Mervebuglemsura iyi düşünün iyi olsun ☺️ Daha cok erken . Bn moralim bozulmasın diye 6+6 haftalıkken gitmiştim iyiki de o zmn gitmişim çünkü geç döllenme olduğu için zar zor gördü göbekten 🤗
Mervebuglemsura S1903 evet kesinlikle.. Çok şükür Rabbime. Tekrar nasip etti mucizeyi bize.. İnşallah... Tüm hamileler sağlıkla kucaklarima alsınlar.. İçinde bizler de insallah💐💐
Papatyam34 Mervebuglemsura hatta bnce direk 8. Hafta da gidilmesi gerek 😄 ama heyecanımıza yenik düşüyoruz ☺️
NalanztrkAlp Bende yaklaşık 8. hafta civarında gittiğimde karından ultrason ile görünmedi. Dr kaybedilmiş gebelik olabilir dedi 🤬 birde alttan bakalım dedi. Yani vajinal muayene ile göründü canım. Kalp atışıda bebekde vardı. Dr beni korkuttu o yüzden unutamadığım bişey olarak kaldı aklımda. Sende birazcık daha bekle görünür Allah ın izni ile. Sıkma canını😍😍