Rukiye1 19. Haftamın içerisindeyim normalde hareketlerini her gün hissediyordum fakat 3 gündür hissetmiyorum benim gibi olan var mı ?
Htccprz Rukiye1 aynı hafta benim de aynı şey olmuştu canım hatta doktora gitmiştim bunun için şimdi 20deyim pıt pıt dışında bsy yok hala 22den sonra falan iyice hareket olucak herlde,öyle tekme vs hiç olmadi benim de.
Ayseguls Ben ilk 23. Haftamda hissetmiştim. O haftalarda hissetmek çok zor minnacık oldugu için belki anlayamıyorsunuzdur
Ayseport Ayseguls ya bende az önce bu konu için post açmıştm kimse yazmadı ama 20+4 üm ne bi seğirme ne bi tekme hiçbişe hissetmiorm sadece arada küçük pıt pıtlar korkuorm bi sorun var diye 😢
Rukiye1 Ayseport aynı durum oluyor işte canım bende korktum hatta gece 5 te kalkıp konuşmaya başladım ☺️
Htccprz Rukiye1 çikolata vs bana mısın demiyor ayrıca bizde canı ne zaman isterse ozaman hareket edio
Rukiye1 Htccprz valla bende gitmeyi düşündüm de sizlerde de öyle oluyormuş o halde normal bir durum. Hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🤲🏻
Rukiye1 Ayseport benimde ayın 1 de ayrıntılı ultrasonum var ve çok heyecanlıyım kızımı görmek için ❤️👧