Arkadaşlarımda Ağır hantal bebek arabalarını görünce kabin tipi araçlara yöneldim ilk hamilton Sport one r1 aldım 6.8 kg tek elle rahatça kapanıp açılıyor hareket konusunda çok rahat 1.400 tl bir aparat ve ayrıca ( maxi cosi - cybex veya be safe) puset ile isterseniz bebişinizin yüzü size dönük kullanabiliyorsunuz ilk 12 ay sonradan e bebekte Luxus Hamilton gördüm tekerlekli daha büyük üst tentesi daha çok kapanıyor yine tek tuşla açılıp kapanması var ve r1 e göre biraz daha yüksek buna da 250 tl vererek aparat alıp ayrıca puset sarın alıp kullanabiliyorsunuz ikisinin de fiyatı şu an 4500tl daha önce maxi cosi lara ve cybex in en hafif arabalarına bakmıştım ama taşıma kapasitesi yorumları beni hamiltona yönlendirdi
Yatak konusunda da çevremdeki pek çok kişi yoyko 8 in 1 e yönlendirdi onu aldık ama bir tık daha küçük kapıdan geçen bir araç olmasını ev içinde rahat hareket etmesini dilerdim yine de kumaş kalitesi ve sağlamlık konusunda hakkını veren bir ürün anne yanı park yatağı olarak genelde en çok olumlu yorumu alanlar arasında