GokceMom_ emzıren anneler ve tecrubelı anneler bısey sormak istiyorum yenı dogum yaptım kızım 9 gunluk tecrubem olmadıgı ıcın bılen annelere danısmak istiyorum bakla yemegı yesem zararı olurmu acaba
Anonim3447 GokceMom_ bakla kesinlikle yenmemesi gereken bir besin ani çocuk ölümlerine ve zehirlenmelerine neden olabilir
Mavisim3457 GokceMom_ Emziren anneler bakla yiyebilir mı? Baklayı mevsiminde sofralarımızdan eksik etmemeli, emziren anneler ve bebekleri için ise 2 yaşını beklemeliyiz. Bakla gaz yapar mi? Bakla, kurufasulye, bezelye gibi baklagiller gaz yapar.
Mavisim3457 GokceMom_ Bakla ne zaman zehirler? Bakla tüketiminden 2-24 saat sonra baş ağrısı, bulantı, sırt ağrısı, titremeler ve ateşle başlayıp idrarda kırmızılık ve sarılıkla devam eden şiddetli anemi gözlenebilir’' diye konuştu.
Anneyimbennanne GokceMom_ Şu bakla nasıl bsy hiç yemedim vlla bikac post daha görmüştüm byle ☺️. Neyse bnde hamilyim yemeyeyim
Busraa-aa Ben bilmeden yedim şuan bakınca yenilmemesi gerekiyormuş bişey olmadı ama bir daha da yemem 😳
Brn_cnn GokceMom_ emzirdiginiz için siz de yememelisiniz. Bakla 2yasa kadar önerilmiyor zehirliyor bebekleri