2oglus Birdemet95 iki oğlum var belki kız olur dedik nasip tabiki 😃 13 ve 10 yasindalar baya ara verdim ben
2oglus Birdemet95 3oglan olmasından korkuyorum da açıkçası 😃😃 rabbim en güzelini bilir hayırlı sağlıklı olsun da yaaa seninki küçükmüş kıyamam 😍 kız mı erkek mi
Ucankus Bat 17 2. Gün önce beta hcg 12 geldi adete 1 hafta varken bu sabah tekrar verdim dua edin yükselme olsun 😍
Esssssnnuurrr Birdemet95 ben akşam yani iki saat önce yaptım ama çok hafif var gibi ilk gebeliğimde de böyleydi gene de bilemedim bir de sabah yapayım erken gebelik testi değil kaset test ama of çok gerginim kızlar
noble1 Annevekizi bugün belirgin şekilde bel ağrısı ve göğüs sızlaması yaşadım. Bat 17🫠 çarşambayı bekliyorum erken gebelik testi yapcam varsa çarşamba perşembe çıkar artık ssnırım
Birdemet95 Esssssnnuurrr canım bende ilk gebeligimi 3 saat sonra çıkan silik çizgiyle öğrenmiştim ama işte kan verene kadar tabii emin olamiyor insan
Ftrhn Birdemet95 benim de son 7 ama daha yapmadım. Bu ay yapasım yok nedense. Cumaya kadar beklerim büyük ihtimalle. Hadi bakalım güzel haberler alalım inşallah
Birdemet95 Ftrhn ben ikinciden sonra bu ay ilk denedik bakalım ondan heyecanlıyım galiba Rabbim hayırlısıyla nasip etsin🌸
Esssssnnuurrr Birdemet95 aynen yarın sabah bir daha bakayım sonra da kan veririm bakalım rabbim hayırlı olanı nasip etsin