Mediha99 1 tane hemşireye verilecek 10 lu takım 3 tane 5 li takım(örnekte açık olan yani) 3 tane de zıbın ve patikli alt 2 tane de pijama üstü🤞🏻eksik veya fazlalık anneler ne eklemeliyiz kıyafete
Minis122 Mediha99 benim bebisin toplasan bu kadar kiyafeti var ben 1 10 lu takim 2 5 li bide isme ozel tulumunu koyacagim2 gun kalicaz hadtanede ins
YuvarlanamayanPaanda Mediha99 bol bol al her bebek farklı oluyr kızımda 3 takım kullandım oğlumda 5 6mtakım battı kustu çiş yaptı az olmasın fazla olsın
Pemberuya Mediha99 emzik. Biberon çöp poşeti 2 adet terlik eldiven her takımın arasına bebek bezi koydum bide
Tutkaltupum Eldiven ve corapta ek olarak alin sayisı az ise ve agiz mendili bol alin bunlar kucucuk oldugu icin yere dusebiliyor
Mediha99 Tutkaltupum her takımın içine eldiveni çorabı ağız mendili ve eldivenlerini koydum ekstra 5 tane de ağız mendili koydum
Minis122 Mediha99 😂 ben bilerek frenledim kendimi yoksa alirdim. Neler nelerde. Dogunca takviye. Bide yaz bebegi olacak nasil giydirirlir bilemedim kizim.kis bebegiydi