KardlnSmt123 3 hafta önce eşim acilen anjiyoya alındı kalpte ki atar damarın birinin tamamen tıkanık olduğunu öğrendik, stent takıldı biz 8 senelik evliyiz aynı şekilde bende 7 aylık evliyim ilk gebeliğim ve 8 senedir bu zamanı bekledik. O kadar korktum, öyle yıkıldım ki hâlâ psikolojisini atabilmiş değilim. Çok korktum çok ağladım hâlâ daha çok korkuyorum yıllarca bu günleri beklemiş olmak sonrasında bu durumla karşılaşmak gerçekten psikolojik olarak yıktı beni. Rabbime sığındım namazla duayla daha rahat hissetmeye başladım rabbim korktuğumuzdan korusun çok geçmiş olsun. Tek doktorla kalmayın. Sigara alkol kullanıyorsa acilen bıraksın benim eşim anjiyoya girdiği gün bıraktı sigarayı içmiyor+ şeker hastalığı çıktı kilosu var şeker için insülin kullanıyoruz, düzenli beslenme diyet için diyetisyene gittik kontrolle 2 haftada 7 kilo verdi, ilaçlarını düzenli veriyorum sürekli yemesi gereken şeyleri araştırıyor ve diyetin dışına çıkmıyoruz. Rabbim gönlünüze ferahlık versin evladınıza bağışlasın inşallah