Merhaba güzel anne adayları bir çoğunuz beni tanıyorsunuz burdan 2 buçuk hafta önce hamileliğimi paylaşmıştım bu benim 4. Gebeliğim bir kürtaj bir ölü doğumum var ve 2 yaşında bir oğlum var şu an bile ağlayarak yazıyorum ben şu an 6+3 haftalık hamileyim bugün biraz yoruldum kahverengi lekelenme geldi devamı gelmedi bende hemen acile gittim bebeğim zaten 4 gün geriden geliyordu en başından beri bugün 5+6 6 hafta civarında çıktı kese bozulmamis bebek var kese içinde ama ultrasonlari çok berbat olduğu için adam akıllı göremediler kalp atışı var mı yok mu bir sey diyemediler bir diyorlar sanki surda kalp atışı var gibi bir diyorlar yok kalp atışı çok üzüldüm zaten korka korka hamile kalmıştım yarın kendi doktorum çağırdı yarın duyar miyim ki kalp atışıni çok üzgünüm kötü bir haber daha duyacak gücüm kalmadi çok şükür bir oğlum var ama ben artık o masaya dolu yatıp kucağı boş ayrılmak istemiyorum ikinci cocugum olmasını çok istiyorum ama bunu da kaybettiysem eğer ben artık hamile kalmak istemiyorum çok yıprandım çünkü dualarınıza talibim rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲