35_tecrube Beybicik 36 yaşındayım 3 cu gebeliğim sürpriz bir melek bizimkisi oğlum 16 kızım 12 yasinda
Pinar4588 Beybicik 35 yaşındayım 3. Gebeliğim ama ilk doğum olucak daha önce 2 düşüğüm var. 38+5 olduk oğluşumla heyecanla kavuşmayı bekliyoruz 🤗💙 Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize 🙏🙏
Blackkcat 35_tecrube biraz bakınıyordu benli yaşlarda sürpriz yumurtalara denk geldim:) benimde 4. Allah nasip ederse tabi daha bat tarihim bile gelmedi pozitifi gördük şaşkınım 37 olucam,17,9 ve 3yaşında çocuklarım
Ruru41 37 yaşındayım ilk gebelik 15 haftalık olduk oğlum geliyor 🤰 tüp bebek benimki. Rabbim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin🤲❤️💕💋💖❣️
Nerfemm 38 yasindayım 17 yaşında oglum var ve bir süpriz yumurtada bize denk geldi. 34+4 Ağustosta doğum bi aksilik cikmazsa. Cok fazla kilo aldım. Zaten su içsen yarayan tiplerdenim. 17 sene önceki gebelikte prensesmişim meğer bu cok ağir geciyor agrisi yuruyememek uyuyamamak. Ötekinde genclikmi zayıflıkmı bilmiyorum ama cok güzel uyurdum
Blackkcat Nerfemm ne güzel günün dolmuş hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah çoğu bitmiş azı kalmış verirsin inşallah
Blackkcat Sürpriz yumurta doldu buralar😍17,9,3 yaşlarım evlatlarım sürpriz yumurtanın şokundayım ama henüz adet günüm gelmedi pozitif gördüm
runkli0606 En kıdemliniz benim sanırım 42 yaş 22 yıl sonra gelen sürpriz 🤣 sona yaklaştık bakalım 35+0
Blackkcat runkli0606 yaa ne güzelll ama yediden aynı telaşlar senin için😍hayırlısıyla kucağına alırsın inşallh,zor mu🫣