Sevalinkaa Fik benim doktorum instagramda devamlı doğurttuğu bebeklerin fotoğrafını çekiyor ki bencede doktor yapar. Sonuçta başından beri doktor ilgileniyor.
Busrata33 Fik Yengem normal doğum yaptı sadece bastırma işlemini yapıyor doktor demişti önemli olan ebeler
Brn_cnn Fik benim doğum sancilarimi ebeler sürekli kontrol etti nstyi, açıklığımi vs en son artik o ıkınma hissi geldiğinde beni dogumhaneye aldıklarında doktor geldi en son aşamada dogurttu çocuğu çıkardı alttan dikisimi yaptı bu kadar.
Babyykmz Fik benim bildigim doktor yaptiriyor ama ebelerde oluyor son ana kadar onlar ilgileniyor sanirm hep oyle duydum. Ebeler kapatilsin yetooo hic ısınamiyorm ebelere 😅 hatta dogumumda hic bir animda bulunsunlar istemiyorm nasil yapcaz su ebelerin bizden uzaklasmasni nasl saglayabiliriz 😀
birannis_ Fik doktor yapıyor ama yanında tabi ebelerde sizin yanınızda yönlendirme yapıyorlar ıkınma seklinizde ve destek amaçlı başınızda duruyor
Benhabibe Cogu özelde, hatta iyi özellerde bile diyebilirim. Hep ebeylesin son asamaya kadar. Doktor en son 9cm açılmada geliyor dogum olacağı an.