HeycanliMommy Arkadaşlar merhaba, Sezeryan doğum planlıyoruz muhtemelen 1 hafta falan mama vericem. Aptamil 350 gr bir kutu aldım. Yenidoğan bebek 1 haftada 350 gr yeter mi yoksa bir kutu daha mı alsam. Deneyimli anneler yardım ederse sevinirim
elif-asil HeycanliMommy almayın şimdilik çünkü bebeğin o mamayı kabul edip etmeyeceğini bilmyrsnz yerse alırsınız zaten
Sitarednmz HeycanliMommy Aptamil bebekte gaz yapıyor. Ben oğluma verdiğimde içmişti ama çok huzursuz oluyordu. Bizde sonra ama mamaya geçtik. Başlangıç için 350 Gr yeter ikinci kutuyu alacaksanda Aptamil mamaya alternatif al derim. Bu arada hiç korkma bol bol emzirirsen sezeryanda olsan 3. Gün sütun gelir
babyme_ay HeycanliMommy bence de yeterli ama sütüne odaklanmaya çalış. Mecbur kalırsan da verirsin biraz 30 ml falan. Ama Aptamil biraz gaz yapıyor, evolvis almıştım ben gaz yapmıyordu
elif-asil HeycanliMommy evet ama allah korusun o mamaya alerjisi olur ya da sevmez kabul etmezse boşa almş olacaksınz. Ben ilk kızımda aptamil kullandm problem yaşama dm ama arkadsn bebeğinde alerji yapmştı
ErZeynep Hastanede sma verdiler bende direkt ondan aldım bebeğim sevdi gaz kusma falanda yapmadı bi kutu 9 günde bitti 400 grmlık olması lazım. Ve şöyle söyliyim sütüm daha gelmeden emzirmeye çalıştık hastanede her gelen hemşire mememi tutup bebişin ağzına verip alıştırmaya çalıştı yara oldu evde sağmaya çalıştım ona bile dayanamadım duş aldıktan sonra sütüm geldi.bana lansinoh krem ve gümüş kapak cok iyi geldi iyileştirdi haberin olsun şimdiden önlemini al derim
Dilekmdky Ebrulianne06 evet içeriği temiz ve anne sütüne en yakın mama ben ilk kızımda bu mamayı kullandım çok güzeldi gaz yapmadı kilo alımı çok iyidi ikinci bebeğime de golden goat aldım ama yaramadı inanılmaz gaz yaptı kakasını yapamadı hemen değiltirdim şimdi hipp in keçi sütlü mamasını + anne sütü şeklinde ilerliyoruz bakalım bir hafta da kilo alabilecek mi zaten günde iki kere veriyorum bazen bir kere gögüs doluluğuna bağlı ilerliyoruz ama maalesef her mama herkeste aynı etkiyi yaratmıyormuş