Gamzeaksam Kızlar 20+5 haftalığım ilk 3 ay çok kilo vermiştim 64 lerden 54 e kadar düşmüştüm şuan 58,59 arasında gidip geliyorum sürekli 60 i bile görmüyorum sizce normal mi kilom bu haftalarda 🥹☹️
tugba_67 Gamzeaksam bebeğin kilo alıyorsa sorun yok bence bide son aylarda çok kilo alınıyo bebeğinin gelişimi kilosu iyiyse kendin almasanda olur☺️
Ozlemdemir Gamzeaksam bu kilo alma heveslilerini anlamiyorum gerçekten. Ben 27 haftaligim bir kilo aldım ve hergun şükrediyorum millet 20/30 kilo ile doğuma giriyor ne güzel kilo almaiyoruz kilo alan gebe sağlıklı bebek anlamına gelmez
Aysee1123 Gamzeaksam Yani normal bence kendinizi toplamışsınız sonuçta. Bebeğinde gelişimi yerindeyse problem yok demektir. Ben 51 ile hamile kaldım şuan 52 yim, 20+3 üm aynı sayılırız
aysenur30a Gamzeaksam benim ilk gebeliğim. 50 kilo ile hamile kaldım 48 e düştüm ilk 3 ay hep kustum. Şuan 17+5 kilom yine 50 :) yani hiç kilo almamışım
Gamzeaksam Ozlemdemir benim ilk gebeliğim olduğu için sadece normal mi değil mi onun için sormak istedim tecrübeli olanlar vardır illaki diye canım. Yoksa ben hep diyorum zaten herkese bebeğimin gelişimi,sağlığı iyi olsunda almasamda olur diyorum. Yoksa hep olmak istediğim kilodayim yani 😁
Ozlemdemir Gamzeaksam normal olup olmadığını doktorun daha iyi bilir burdakilere sorman çok mantıklı değil. Tecrübeyle ilgisi yok pek. Her gebe farklıdır her çocuk ta farklı. Sağlıkla doğsun inşallah 🙏🏻
Gamzeaksam Ozlemdemir aynen doktorumda kilomu not almıştı bidaki kontrolde illaki bakarlar tekrar yada ben sorarım teşekkür ederim😇
Aslananasi Gamzeaksam zaten bebek sizin kanınızdan besleniyor.. ama siz vitaminlerinize vs bir baktırın