Likayolcusu Ayce09 eşimle konuşuyorum 😒 o kadar saçma cvb veriyorki cvb bile vermiyor bilmşyorum bişey olursa sorumlusu o acikdeki doktorlar ve eşim olucak gerçekten 🙁
bdenerigokce Likayolcusu aaa hiç böyle düşünmeyin bebek rızkıyla gelir ev bereketli olur, böyle düşünmeyin ki bebek etkilenmesin, devlet gönderdiyse bi bildiği vardır riskli ise asla göndermez hatta çıkmak isterseniz kâğıt imzalatırdı, sakin ol bence 💜
Kukulikukuli12 Likayolcusu Eee canım kaıdn doguma bile değil perinatolojiye takipliymişsin acil sana ne yapsın yapmazlar 🙄 riske girmezler yani
Mustafayigitvebeytugannesi Likayolcusu yok canım senle bir ilgisi yok bir tane hesap kötü bisey yazmıştı hatırlamıyorum ona cevap vermiştim sanki o silinmiş 🙂
umut123_ Likayolcusu başka bir devlet hastanesi ile şansınızı deneyin muhakkak görünün doktora o zaman 🙏🏻
Likayolcusu umut123_ medipole bi kontrole gittim çam sakuradaki doktorum orda da görev alıyırmuş aynı doktora muayene oldum aralarında kg farkı çoğalmış onun dışında bi sorun görmedi sancı var ama açılma yok
Likayolcusu _sahra_ anladım canım bende açılma yok işte bana da perinat karar versin dediler salıyı bekliycem
Mustafayigitvebeytugannesi Wolf1 Aşk olsun onlara 😅😅 burdan bana gıcık Olan biri mi mod oldu acaba 🤣🤣🤣🤣
Semaa34 Likayolcusu bende ikizlere hamileyim canım başından beri çam sakuraya gidiyorum perinatoloji takip ediyor beni sancını durdurmalarının sebebi bebeklerin biraz daha gelişmesini sağlamak için diye tahmin ediyorum bu zamana kadar gelmiş inşallah biraz daha durur şuan benim de ara ara sancım oluyor ama dursunlar durabildikleri kadar inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Likayolcusu Semaa34 canım galiba benim birinin gelişimi durmuş veya biri diğerinin gelişimini engelliyor çünkü şuan 800/900 gr fark olmuş aralarında 40/50 gr la başkadı ve nerdeyse 1 kg kadar fark oldu şuan biri 2.000biri 2.800